Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Az lenne a gondom h vannak dolgok amiket tudom mi fog történni.Pl.a múltkor játszottak focit a suliban és mondtam az eggyik gyereknek h álljon félra mert elkapja a labda.Nem hitt nekem még kiröhögött aztán kb.2 perc múlva el is kapta.

Már tiszán bevgyok stresszelve nem tom mit csináljak

2010. ápr. 26. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is ilyen vagyok mint te! Például megérzem, hogy neked sürgősen gyakorolni kellene a helyesírást :)
2010. ápr. 26. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Oké bocs:D
2010. ápr. 26. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok,nem tudom miért:)egyik nap reggel megyek suliba 2 lánnyal,mondom szerintem írni fogunk bioszból(nem volt bejelentve doga,senkinek sem említette a tanár).elsó óra biosz,jön a tanár,lapot elő gyerekek:)meg azt is megéreztem hogy meghalt a matektanár.matekóra volt,a tanár késik 3 perce,ő soha sem késett.mondom szerintem valami baja van,elég rossz.majd mondják be a hangosbemondóba,hogy az xy tanárral mi történt,10 perces néma csend az emlékére...az osztálytársaim jönnek oda az órák elött,hogy szerintem írunk e valamiből,és ha azt mondom igen,nekiálnak tanulni:)öcsém még durvább.az áll az alkuban már a műsor elején megmondja hogy mennyit fog nyerni,meg hogy egy-egy dogám hányas lesz..
2010. ápr. 26. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
xDxD
2010. ápr. 26. 17:38
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Én meg Isten vagyok.

Énis ilyen vagyok,ezvan.

Ezzel mi a baj?

Szerintem tök jó,csak én senkinek nem mondom el,minek?

Dicsekedni,haggyuk már.

Mióta mamám meghallt azóta vagyok ilyen és azóta érzem az emberekben a rosszindulatot stb.

Szerintem nagyon sok ilyen ember van a világon.

NAGYON-NAGYON SOK.

És sok része csak játsza a fejét,hogy ő mekkora ember már.

Hülyeség.Mindenkinek vannak ilyenek.

Most az,hogy eltalálsz egy jegyet,az nagy cucc tényleg.

14/L

2010. ápr. 26. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Ja és az,hogy isten vagyok azt úgy gondoltam/értettem,hogy

nagyon sok ember ilyen,szóval ebben nincs semmi nagy dolog,nem kell tőle elszállni.:)

2010. ápr. 26. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
17:13 vagyok.én nem is a "magam istenítéséből" mondtam,hanem hogy ez milyen megszokott:)
2010. ápr. 26. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

Jajj,hogy lelettem pontozva azért,mert megmeri mondani valaki az igazságot.

Elég szánalmas.

Nem azt mondom,hogy mindenki ilyen :)

örülök,hogy te se vagy ilyen.

2010. ápr. 26. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok :DD

nagyon birom :D

14/l

2010. ápr. 29. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:

nekem kb. minden 3. osztálytársam ezt mondja magáról, aztán kiderül hogy a tanár bejelentette a dolgozatot, csak az osztály fele nem hallota, vagy hogy felhivta az egyik barátnője hogy a barátnő szerelme szakított vele, és ő elvileg megérezte hogy ez lessz..

emberek ezt úgy hívják hogy SZÁNALMAS.

Persze ezzel nem azt mondom hogy te is ilyen vagy, csak felhívom a figyelmet az ilyen emberekre :)

Mellesleg ez sokat dob a népszerüségeden :D és tökjó, mert tuti nincsenek rossz jegyeid ;) :D

2010. ápr. 29. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!