Szerintetek ez normális?
Az lenne a gondom h vannak dolgok amiket tudom mi fog történni.Pl.a múltkor játszottak focit a suliban és mondtam az eggyik gyereknek h álljon félra mert elkapja a labda.Nem hitt nekem még kiröhögött aztán kb.2 perc múlva el is kapta.
Már tiszán bevgyok stresszelve nem tom mit csináljak
Én meg Isten vagyok.
Énis ilyen vagyok,ezvan.
Ezzel mi a baj?
Szerintem tök jó,csak én senkinek nem mondom el,minek?
Dicsekedni,haggyuk már.
Mióta mamám meghallt azóta vagyok ilyen és azóta érzem az emberekben a rosszindulatot stb.
Szerintem nagyon sok ilyen ember van a világon.
NAGYON-NAGYON SOK.
És sok része csak játsza a fejét,hogy ő mekkora ember már.
Hülyeség.Mindenkinek vannak ilyenek.
Most az,hogy eltalálsz egy jegyet,az nagy cucc tényleg.
14/L
Ja és az,hogy isten vagyok azt úgy gondoltam/értettem,hogy
nagyon sok ember ilyen,szóval ebben nincs semmi nagy dolog,nem kell tőle elszállni.:)
Jajj,hogy lelettem pontozva azért,mert megmeri mondani valaki az igazságot.
Elég szánalmas.
Nem azt mondom,hogy mindenki ilyen :)
örülök,hogy te se vagy ilyen.
én is ilyen vagyok :DD
nagyon birom :D
14/l
nekem kb. minden 3. osztálytársam ezt mondja magáról, aztán kiderül hogy a tanár bejelentette a dolgozatot, csak az osztály fele nem hallota, vagy hogy felhivta az egyik barátnője hogy a barátnő szerelme szakított vele, és ő elvileg megérezte hogy ez lessz..
emberek ezt úgy hívják hogy SZÁNALMAS.
Persze ezzel nem azt mondom hogy te is ilyen vagy, csak felhívom a figyelmet az ilyen emberekre :)
Mellesleg ez sokat dob a népszerüségeden :D és tökjó, mert tuti nincsenek rossz jegyeid ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!