A mai gyerekeknek hány évesen jön meg a mensesük?
Figyelt kérdés
nekem 13 évesen jött meg, de hallottam már olyanokat hogy alsóba. kislányom van, azért érdekel.2016. okt. 17. 18:30
21/32 anonim válasza:
Én 12 voltam, húgom is 12 volt, unokatesómnak csak 15. szülinapja előtt jött meg kicsivel.
Tényleg eléggé emberfüggő. Nekem volt osztálytársam, aki már 10 évesen menstruát.
22/32 anonim válasza:
Valóban inkább emberfüggő, de az is igaz, hogy manapság egyre hamarabb érnek a gyerekek a pubertáskorba, szóval azért nem hülyeség a kérdés. Ha te 13 évesen menstruáltál először, akkor nagyon valószínű szerintem, hogy a lányod valamennyivel (1-2 évvel) hamarabb fog.
Egyébként az átlag a 12, de 8-16 éves kor között normális.
23/32 anonim válasza:
Lanyaimnak 11, 13 evesen.
Nekem 13 evesen.
Munkatarsam lanyanak 11, de ismerek olyat, akinek 15 eves koraban.
24/32 anonim válasza:
Nekem pont 10 évvel ezelőtt, 10 évesen. 4. osztályban, úgyhogy még én is alsós voltam.
25/32 anonim válasza:
En 11 voltam,de egy akkori baratnom mar 9 evesen menstrualt. Ez 7 illetve 11 eve volt. A hugom most 11,neki meg nem jott meg.
26/32 anonim válasza:
Nekem 10 évesen jött meg :( 16/L
27/32 anonim válasza:
Nekem 10.5 évesen jött meg, a legtöbb ismerősömnek viszont olyan 12 éves kora körül, szóval az enyém szerintem viszonylag korainak számít.
19/L
28/32 anonim válasza:
Aki lepontozott, mert azt hiszi, hogy ez tényleg kizárólag személyfüggő, és abszolút nem serdülnek manapság gyorsabban a gyerekek, az olvasson már utána légyszi' az akcelerációnak. Köszipuszi
30/32 anonim válasza:
nekem 14 el volt elöször, lányom 12 és még nincs neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!