Fog még nőni vagy már nem nagyon?
Figyelt kérdés
Unokahúgom a napokban lesz 12 éves, 9 éves kora óta menstruál, nagyon fejlett kislány. 158cm es 49 kg. Egy ideje mar ekkora. Anyukaja, apukaja nem magasak. Az lenne a kerdesem, hogy sokat fog meg fejlodni vagy már nem nagyon? Mert hirtelen fejlodott sokat. Koszonom a valaszokat!2016. szept. 30. 20:30
1/2 anonim válasza:
Változó. Én 11 eves koromtól fogva nem nőttem egy centit sem. Ha már megindultak a hormonok akkor valószínűleg nem nagyon vagy csak kisebb mértékben fog nőni, van egy gyermekkori barátnőm aki 12 éves korától fogva 5 év alatt nőtt 2 centit magasságra illetve egy fél méretet a lába. Lehet, hogy csak fejlődni fog, változik az arca, a melle még nőhet és szélesedhet a csípője. De ezt így nehéz megjósolni. Magasság téren nem biztos, hogy a szülőkre ütött, lehet egy magasabb rokonra s majd később kezd el nőni, hirtelen.
2/2 anonim válasza:
En is hamar menstrualtam,alig voltam 11. Akkor meg is alltam a novesben,164 cmnel. Most,16 evesen kezdtem el megint noni,172 korul vagyok.
Semmi nem lehetetlen,bar az en esetem nem tul gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!