Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Melyik anyát választanád...

Melyik anyát választanád magadnak a kettő közül?

Figyelt kérdés
A fiatal, de nagyon kövér-t, vagy az idősebb, de nagyon jól kinézőt? Oszt. társnőmmel ezen vitáztunk ma. Ő az előbbit, én az utóbbit. (kérlek ne dorongolojatok le, csak kíváncsi vagyok).
2010. ápr. 23. 21:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%
1., mert fiatalabb anyukával könnyebb az élet! :D
2010. ápr. 23. 22:40
 12/27 anonim ***** válasza:
84%
Második. Egyáltalán nem a nő korától függ hogyan viszonyul a gyerekéhez... Ez csupán intelligencia, jellem kérdése.
2010. ápr. 23. 22:43
 13/27 A kérdező kommentje:
22:40-es, ezt cáfolnám.. :( Anyám 20 évesen szült, mégis olyan (felfogásban) mint egy matróna.. :((( Azért is választanám a 2-at én is, a legjobb barátnőm anyja 38 évesen szülte őt, de százszor jobb a viszonyuk, sokkal lazább mint az én anyám. Persze imádom anyut, de egyáltalán nem könnyű vele az élet.
2010. ápr. 23. 23:18
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
jó ez a kérdés,nekem most pont jó!én 19 évesen szültem az elsőt(most 18 éves)elég szigorú vagyok vele,de imádjuk egymást,és nagyon jó a kapcsolatunk.ő azt mondja jó,h ilyen fiatal vagyok,és büszke,mert a nővérének hisznek:-)és nekem is jó!de..most született a harmadik babám 16 évre(mert a középső 16 éves)és teljesen másképp nevelem mint az első kettőt.(nem váltam el,közös gyerek mind három)most vagyok 37 éves és minden más,mindent másképp látok,így őt is másképp nevelem.olyan érdekes ez a számomra,de nagyon nagyon nagy boldogság ilyen idősen szülni,amit soha nem gondoltam volna.azt hittem az első válasz a jó,de egy pár hónapja rájöttem,hogy a második.
2010. ápr. 24. 07:48
 15/27 anonim ***** válasza:
84%
nem lehetne idős és kövér? nekem pont olyan az anyukám:) amúgy a kettő közül az elsőt. hogy miért? egy pl.: 22 éves ember tovább él mint egy 38. ezt úgy értem hogy a fiatal anyuka később öregszik meg mint az idős és így több időt tölthettek együtt! bár ez persze csak akkor igaz ha csak a kort nézzük (közbe történhet bármi sajnos:S) remélem értitek amit írtam (kicsit lassú vagyok most:D)
2010. ápr. 24. 12:47
 16/27 anonim ***** válasza:
46%
Hülyék vagytok. Nekem édesanyám idős és van rajta felesleges, mégis szeretem. "Így kaptam"
2010. ápr. 24. 13:09
 17/27 anonim válasza:
85%
nekem mindegy lenne melyik, csak lenne... de szerintem nem attól függ egy ember jelleme,hogy hány éves meghogy hány kg esetleg jól néz ki vagy sem..Apám is 50 éves és még mindig fiatalosan viselkedik, öltözködik és szinte mindent meg tudok vele beszélni!! 18/l
2010. ápr. 24. 16:55
 18/27 anonim ***** válasza:
60%
1. mert később hal meg...
2010. ápr. 24. 17:33
 19/27 anonim ***** válasza:
65%
Kövéren akár előbb is meghalhat mint egy idősebb ámde fitt nő. Érdekes hogy ez eszetekbe sem jut. Ma már olyan divatos ez a fogadjuk el szöveg, csak az nem jut eszébe senkinek hogy ez egészségtelen és veszélyes. Én azért is választanám a másodikat, mert nekem is olyan anyukám van. És hiába anyám, azért ha kövér lenne nem vonzódnék hozzá úgy, másrészt azt gondolnám hogy nem túl kitartó ha még lefogyni sem tud az pedig milyen példa nekem, és folyton azon aggódnék hogy mi baja lesz a kövérségéből kifolyólag.
2010. ápr. 24. 19:54
 20/27 anonim ***** válasza:
az édesanyád.mert bárhogy néz is ki, és bármennyire fegyelmez is,senki más nem fog ugy szeretni mint ő.
2010. ápr. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!