Pénz a kamaszoknak, na de mennyi? Sokat olvasom ezt is és nem értek valamit, mindenki véleményére kíváncsi vagyok!
én akkor szoktam pénzt kapni, amikor apámnak éppen jön, ilyenkor pár ezret, azt általában be kell tudnom osztani 3-4 hétre.
"és suli után max. egy fagyit eszik" ez a mondat az én szememben elég naivnak tűnik, ez csak nagyon kevés kamaszra jellemző (sajnos, nem sajnos, megítélés kérdése)
jellemzően kaját veszek belőle, illetve ruhát, vagy anyám, vagy én turkálok.
én nem rejtem véka alá, egy-két hetente elugrunk a spanokkal a közeli kocsmába, természetesen anyám tud róla, ahogy arról is, hogy meg tudom ítélni hogy mi fér bele és mi nem(ami szerintem sajnálatos, hogy a 11 tagú társaságből ketten vagyunk akinek a szülei tudnak róla hogy hol vagyunk).
ezen kívül másra nem nagyon szoktam költeni, mivel a legtöbb egyebet(hangszer, hangfal, erősítő, ékszer, bútorok egy része, szóval a kiegészítők) vagy elkészítem magamnak, vagy lomtalanításon begyűjtöm.
16/F
"Hazudni tanít az, ki tiltással nevel"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!