Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg kevés 500 ft egy...

Tényleg kevés 500 ft egy hónapra zsebpénznek egy már majdnem 11 éves lánynak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 16:15
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
73%
Hat egy 11 eves mire akar kolteni? En ennyi idosen nem adnek sokkal tobbet a gyerekemnek, mondjuk inkabb 1000-1500-ban gondolkoznek, de ez ezen a szinten lenyegtelen szerintem, mert abbol sem jut tul messzire.. De akkor sem adnek tobbet, majd ha idosebb lesz.
2010. ápr. 23. 21:04
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

ez most komoly?

én egy nap alatt annyit költök kajára[vmi péksüti és ásványvíz].1 hónapra én 4-5ezret kapok.minimum 2ezret havonta. és akkor 500 egy hétre plusz kajára.:)

13/L

2010. ápr. 23. 21:25
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan ebben nincs benne a kaja, azt ebbol nem tudna fedezni ertelemszeruen. Godnolom a szulei vesznek neki.
2010. ápr. 23. 22:13
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
egy 11 éves lány szerintem már eljár a barinőivel mozizni meg fagyizni stb. az öcsém 12 éves és minden hónapban küldök neki 5000-et. ha nem is költi el akkor gyűjti és később vesz belőle vmi fontosabbat pl: bringát vagy telefont vagy amit akar:)
2010. ápr. 24. 16:43
 15/37 anonim ***** válasza:

szerintem nem kevés,mert mire költse?Kaját,ruhát gondolom hogy ti vesztek neki,ha meg valami megtetszik neki,akkor majd megtanul spórolni,meg ne ám már,biztos máskor is kap pénzt..(pl:szüli-ill. névnapján)Szerintem nem kevés,én nem kapok,és nem is kaptam soha zsebpénzt,ha valami kellett,akkor gyűjtöttem,amikor kaptam szülinap névnap stb..és azóta vettem azokból a pénzekből hi-fit,érintőképernyős mobilt..szóval szerintem ha spórol,akkor 1-általán nem kevés.Én még ennyit se kapok/kaptam,pedig jól vagyok nevelve,ha valami kell,ami fontos,akkor szólok a szüleimnek...:)

13/L

2010. ápr. 24. 21:38
 16/37 anonim válasza:
31%
ahogy az előttem irt csajszi :) én sem kapok(kivétel mikor kérek mondjuk 2 hónaponta 3-4000 et)énis gyűjtök már 3 éve és elég szép összeg összejött bár még nem tudom mit szeretnék belőle venni...majd alakul 11/F
2010. ápr. 25. 19:11
 17/37 anonim ***** válasza:
48%

köszi:D

előtted író:)

2010. ápr. 25. 22:57
 18/37 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem is felesleges. Tesóm 10 éves. És úgy kap pénzt, hogy amikor kosármeccse van akkor kap 500Ft-t. Meg persze nagyitól is mindig pénzt kapunk szülinapunkra, mondván vegyetek magatoknak valamit...

Előttem írta valaki, hogy a napi 300 ft az ideális. Én is ennyit kapok kajára meg innivalóra reggel, ha marad elteszem.

Amúgy meg mivel elmúltam 16 így más melózok egy hónapja, és igen jól keresek:D Havi átlag 50 ezer...attól függ, hogy hívnak melózni. Van bankszámlám és arra megy a pénz, van, hogy ki se veszem, max annyit ha tényleg muszáj (telefont tölteni, ajándékra Stb.).

De egyéntől függ minden, hogy ki mennyire érett a pénzhez.

Tudom, hogy van olyan korombeli, aki keresne ugyan ennyit és másnapra mindet elverné...De aki gondolkozik az elteszi tovább tanulásra, jogsira meg nyelvvizsgára.

Egy 11 éves nem biztos, hogy érett erre. A szülők ezzel próbálják azzá tenni, hogy ossza be és becsülje meg! Hiszen neki nem hiszem, hogy bármiféle dologra költenie kellene még...

De viszont a havi azért lehet, hogy nagyon gas...Hetiben inkább mondom az, hogy neked az lenne az ideális.De még akkor is felmerül a kérdés, hogy minek az a pénz?

2010. ápr. 30. 06:34
 19/37 anonim ***** válasza:

Bocsi előző vagyok:D

16/L

2010. ápr. 30. 06:35
 20/37 anonim válasza:
64%
Nagyon kevés... Szegény még egy doboz cigit sem tud belőle venni.
2010. ápr. 30. 07:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!