Tényleg kevés 500 ft egy hónapra zsebpénznek egy már majdnem 11 éves lánynak?
ez most komoly?
én egy nap alatt annyit költök kajára[vmi péksüti és ásványvíz].1 hónapra én 4-5ezret kapok.minimum 2ezret havonta. és akkor 500 egy hétre plusz kajára.:)
13/L
szerintem nem kevés,mert mire költse?Kaját,ruhát gondolom hogy ti vesztek neki,ha meg valami megtetszik neki,akkor majd megtanul spórolni,meg ne ám már,biztos máskor is kap pénzt..(pl:szüli-ill. névnapján)Szerintem nem kevés,én nem kapok,és nem is kaptam soha zsebpénzt,ha valami kellett,akkor gyűjtöttem,amikor kaptam szülinap névnap stb..és azóta vettem azokból a pénzekből hi-fit,érintőképernyős mobilt..szóval szerintem ha spórol,akkor 1-általán nem kevés.Én még ennyit se kapok/kaptam,pedig jól vagyok nevelve,ha valami kell,ami fontos,akkor szólok a szüleimnek...:)
13/L
Szerintem is felesleges. Tesóm 10 éves. És úgy kap pénzt, hogy amikor kosármeccse van akkor kap 500Ft-t. Meg persze nagyitól is mindig pénzt kapunk szülinapunkra, mondván vegyetek magatoknak valamit...
Előttem írta valaki, hogy a napi 300 ft az ideális. Én is ennyit kapok kajára meg innivalóra reggel, ha marad elteszem.
Amúgy meg mivel elmúltam 16 így más melózok egy hónapja, és igen jól keresek:D Havi átlag 50 ezer...attól függ, hogy hívnak melózni. Van bankszámlám és arra megy a pénz, van, hogy ki se veszem, max annyit ha tényleg muszáj (telefont tölteni, ajándékra Stb.).
De egyéntől függ minden, hogy ki mennyire érett a pénzhez.
Tudom, hogy van olyan korombeli, aki keresne ugyan ennyit és másnapra mindet elverné...De aki gondolkozik az elteszi tovább tanulásra, jogsira meg nyelvvizsgára.
Egy 11 éves nem biztos, hogy érett erre. A szülők ezzel próbálják azzá tenni, hogy ossza be és becsülje meg! Hiszen neki nem hiszem, hogy bármiféle dologra költenie kellene még...
De viszont a havi azért lehet, hogy nagyon gas...Hetiben inkább mondom az, hogy neked az lenne az ideális.De még akkor is felmerül a kérdés, hogy minek az a pénz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!