Szerintetek lehet bébiszitterkednem majdnem 14 évesen?
Még egy felnőttre sem bíznám rá, aki nem szakképzett, vagy nem jártas a gyerekgondozásban!
Azért elég nagy felelősség egy gyerekre vigyázni : mi van ha elesik, betörik a feje?... Vagy evés közben félrenyel és fuldoklani kezd?... Vagy játék közben lenyel valami apró játék-darabot?... Vagy hirtelen felmegy a láza?...
A kistestvéredet 1-2 órára rád bízhatják a szüleid, őt ismered, meg ő is ismer téged, de egy idegen gyereket ne vállalj el!
Nem,legalàbis 8 éven aluli gyerekekkel nem.
Egy kisbaba,gyerek az sir,arra figyelni kell,megnyugtatni,tudni kell elkésziteni a kajàt,tisztàba rakni,türelem kell hozzà,felismerni,ha beteg stb.
Szia!
Én nagyon fiatalon szültem a fiamat, mégsem merném rögtön rád hagyni (mondjuk hirtelen másra sem). Talán ha megismernélek és tényleg olyan felelősségteljesnek látnálak, szimpatikus lennél, de így sem biztos. Szóval szerintem is keress ismerőst, de jövő nyáron szülői engedéllyel már diákmunkát is vállalhatsz:)
kezdeném azzal, hogy kijavítalak. nem vagy majdnem 14 éves, mert csak áprilisban leszel. még 13,5 sem vagy! Ne írd azt, hogy 14, mert csak 13 vagy!!
Én valóban 14 éves vagyok (múltam) és unokahúgomra (3 éves és szellemileg visszamaradott, koraszülött) vigyázok kb havonta egyszer kb. 1 órát.
Ismerős két fiára (8 és 4 évesek, kissé hiperaktívak) szoktam vigyázni, 3-4 órán át. Szval így te is tehetnéd. Pénzt nem fogadtam el, viszont nagynéném el van látva rendesen pénzzel, mindig ad vmit érte (parfüm, könyv, ruha). Az ismerős pedig egy csokit szokott a kezembe nyomni. Pénzt akart adni, de nem fogadtam el.
én 14 éves vagyok,és múltkor egyedül voltam itthon 13 hónapos babával 2 napot.(mert az anyukájáék nászúton voltak, anyukámék meg ketten apával nyaralni.tesóm meg nincs :) ) és tisztába tudtam tenni, fürdetni, figyeltem rá egész nap,elaltattam,sétáltunk,nézelődtünk a városban,ettünk.tehát minden renben volt.a házaspár a szoszédunkban lakik.mikor megszületett a kisfia,és mikor elöször megfogtam,akkor is mondta h nagyon ügyesen fogom,meg hogy milyen türelmes vagyok hozzá :)
én óvónéni leszek.
00.41-es.Elég felelőtlenek voltak a szülők!!Kérdezem tőled,hogy mit csináltál volna ha a baba befullad valamitől,vagy egyik percről a másikra minden ok nélkül el kezd hányni,és hirtelen majdnem 40 fokos láza lesz??Nos??
Elmondom neked,hogyha mentőt hívtál volna(ez a legjobb megoldás),és a mentőorvos meglátja kivel volt a kicsi,hivatalból feljelentést tett volna.A bab szüleit,és a te szüleidet is komolyan megbüntették volna.Azért nem csak abból áll egy baba gondozása,hogy etetem,büfiztetem,sétálok,és alszik..Nagyon sokszor lépnek fel váratlan dolgok,amikor egy tapasztalt édesanya is néha "bepánikol"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!