Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek lehet bébiszitterk...

Szerintetek lehet bébiszitterkednem majdnem 14 évesen?

Figyelt kérdés
áprilisban leszek 14 éves. Szerintetek valaki rám bízná a kisgyerekét? :)
2009. aug. 16. 18:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Az nuykád barátaidnak a gyerekeit talán!

De még az uncsi tesódat isű!

Csak azt ne mondd hogy 13-14 évesen ?

azért félteném a gyerekemet!

Bocsi :(

2009. szept. 25. 18:23
 12/13 anonim válasza:
100%
14 éves kortól állítólag lehet bébiszipterkedni. én 15 voltam mikor elkezdtem és kb hetente 2x vigyáztam gyermekekre 1 öt évesre és egy 3 és fél évesre csak akkor lettek ismerőseim amikor elkezdtem rájuk vigyázni. ha nem cigizel, drogozol ilyesmi akkor én gond nélkül rádbízám majd egyszer 18/l
2009. nov. 21. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

10 éves voltam,mikor született unokaöcsikém.13 éves koromba bízták rám nyáron,ott aludtam náluk,de

először csak fodrászhoz ment az anyukája,apukája dolgozni ment,akkor még nem volt tesója.Egész jól elvoltam vele,anyukája meg is dícsért.Aztán másodjára ugyanazon a nyáron rám bízták 3 órára,akkor is ott aludtam,de még délelőtt rám hagyta az anyukája,mert elkellett intéznie pár dolgot.Megetettem,igaz az anyukája főzött.Aztán nézhetett egy kicsit tv-t(engedékeny voltam vele.)De aztán mondtam neki,hogy mostmár menjünk aludni(akkor még elkellett altatni),el is aludt.Aztán én kimentem tévét nézni,az anyukája hazajött és tök happy volt,hogy nem lett a gyereknek baja:D és megdícsért akkor is.SZERINTEM ROKONOKNÁL NYUGOTTAN BÉBISZITTERKEDHETSZ!

2010. jan. 19. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!