Megengednétek a majdnem 15éves lányotoknak?
Rólam van szó,tavaly és tavaly előtt a barátnőmmel ketten nálunk,ill. náluk szilvesztereztünk.De az nem volt jó,mert csak ketten voltunk.Szeretnék idén igazán jól szilveszterezni.A szüleim tudják,hogy megbízható vagyok,s nem cigizek,nem drogozok és nem is tenném meg.Alkoholt iszok,de nem rendszeresen s csak nagyon keveset.Az osztálytársaimat nem ismerik,de nagyon szeretem őket,s ha meghívna valaki szívesen mondanék igent.Mivel a szüleim tudják,hogy amire nem akarok igent mondani arra nem mondok igent,ezért tudják,hogy nem cigiznék,drogoznék,nem rúgnék be.
Ennek tükrében elengednétek a majd' 15éves lányotokat szilveszterezni?
Én nem engedném... :-[
Bármennyire komoly és megbízható kislány vagy, még túl fiatal vagy ahhoz, hogy egy teljes éjszakát vidéken teljesen ismeretlen helyen tölts!
(Nem tudom ellenőrizni, hogy van-e ott legalább 1 felnőtt, kik vannak a bulin, biztosan ne legyen alkohol, drog, egyáltalán HOL és KIKKEL vagy?)
Ha az én kislányom lennél, azt ajánlanám, hogy hívd meg a barátnőidet és szilveszterezzetek nálunk.
Szerintem egy 14-15 éves gyereknek nem kell még bulizni, még szilveszterkor sem!!!
köszönöm a gyors választ!
hm:) ez még korrektnek is tűnik,hogy rájuk csörgök,hogy minden rendben van.Sajnos apum ezt máshogy gondolja.Bár még nem beszéltem velük erről,tudom,mi lesz.Láttam,hogy nővéremmel is ez volt...
Nekem tök jó fejnek tűnsz!
15 évesen ezeket a köröket nekem is le kellett futnom. De hála istennek van egy imádni való anyukám, aki nem felejtette el, hogy ő is volt 15 éves, és megbízott bennem. Ennek örültem is. 3 hónapja anya vagyok én is, bár a kislányom még nem szeretne külön szilveszterezni, azért most már értem miről is szóltak a harcok 15 éves koromban. Ettől függetlenül azért én erőt vennék magamon és elengednélek, mert én is voltam 15 :))
csak az a rossz nekem,hogy én más vagyok,mint a többi.Nem cigizek,nem szoktam berúgni és nem drogozok.Ennek ellenére nem engednek el a szüleim sehova...így meg olyan rossz,mert később már nem lehet úgy "beilleszkedni abba társaságba",mert régóta együtt buliznak,vannak közös élmények....
köszönöm a válaszod!
Megengedném. Igazából magamból indulok ki mindig, hogy milyen volt a felfogásom 15 évesen, vagy x évesen.
Tudni kell, hogy 9-10 éves korom óta egyedül utazom, kipróbáltam több útvonalat, megismertem a várost. Nem tudom Anyukámék féltettek-e... biztos, de ennek hangot nem adtak soha. Tudni kell, hogy olyan vagyok, aki ha kell 2-3 óránként bejelentkeztem, nekem nem volt ciki anyucit felhívni, nem éreztem attól vagényabbank magam. Szerintem Te is hasonló vagy.
Remélem a gyerekemnek tudok majd annyi bizalmat adni, amekkorát én kaptam annak idején. Egy 13 hetes kismama. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!