Megengednétek a majdnem 15éves lányotoknak?
Rólam van szó,tavaly és tavaly előtt a barátnőmmel ketten nálunk,ill. náluk szilvesztereztünk.De az nem volt jó,mert csak ketten voltunk.Szeretnék idén igazán jól szilveszterezni.A szüleim tudják,hogy megbízható vagyok,s nem cigizek,nem drogozok és nem is tenném meg.Alkoholt iszok,de nem rendszeresen s csak nagyon keveset.Az osztálytársaimat nem ismerik,de nagyon szeretem őket,s ha meghívna valaki szívesen mondanék igent.Mivel a szüleim tudják,hogy amire nem akarok igent mondani arra nem mondok igent,ezért tudják,hogy nem cigiznék,drogoznék,nem rúgnék be.
Ennek tükrében elengednétek a majd' 15éves lányotokat szilveszterezni?
Szia! Ismerős helyzet, csak én a másik fél vagyok, az anya. (remélem, nem az én lányom vagy :DDDD)
Még nem tudom, hogy el fogom-e engedni a 15 éves lányomat, mert bár tudom, hogy megbízható, nagyon féltem!!!
Valószínű, hogy elengedés lesz a vége, de korán, már hajnalban haza kell jönnie.
köszönöm a válaszokat!
Nem hiszem,hogy a lányod vagyok,én még nem szóltam róla,mert tudom hogy először apum kiakadna és amíg nem hívnak meg fölöslegesen nem idegesítem ezzel:D
majd ha meghívnak valahova akkor megbeszélem velük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!