A legtöbb "mai" tinédzserben tényleg nincs semmi nemzeti öntudat? Kamaszok nektek mi a véleményetek erről?
Attól hogy van nemzeti öntudatom és egyébként szeretem ezt az országot sajnos megélni is szeretnék és a kettő manapság nem igazán jár kéz a kézben.
Az szép és jó hogy öntudat de mikor anyám diplomásan 20+ év után annyit keres mint egy dán vécépucoló azért meggondolom hol szeretnék dolgozni.
Korgo gyomor nyomor tapra magyar eljen az ontudat.
Aha
40 vagyok kulfoldon ontudat nelkul
Ne haragudj mar,hogy nem vagyok nagymagyar jobbikos,aki mindenkit leszol,aki nem magyar/hetero/kereszteny. Van egy ilyen srac a sulinkban,allandoan a felig roman osztalytarsamat szekalja. Hol tehet ez a lany arrol,hogy egy ose Romaniabol szarmazik?...
Ebredjetek fel,szeretni egymast kell,nem egy orszagot.
Igenis elso dolgom lesz kulfoldre koltoznom gimi utan. Szerencsere megvannak a lehetosegeim arra,hogy kint vegezzem majd el az egyetemet. Lehet,hogy nem a csodalatos hazamban fogok elni,de legalabb jobban megbecsulnek majd.
(Ui: Nyugodtan szoljatok be az ekezetek hianya miatt. Ugy irok,ahogy akarok.:D)
Megbecsulnek ?
Ezen jot nevettem
Nem leszel semmi mas csak egy kelet eu bevandorlo vendegmunkas alapfizetesel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!