Szerintetek mennyire normális, hogy ilyenekért kiabálnak velem a szüleim?
pl multkor utaztunk a buszon, és én beültem a belső ülésre, a táskámat meg magammellé tettem a külső ülésre ( szinte üres volt a busz )... és a szüleim rámszóltak, hogy milyen hülye vagyok,azonnal tegyem a táskát a belső ülésre és én üljek kívülre mert simán ellopják a táskát...
( nyilván ha teli busz lett volna, akkor megfogom a táskát).. de ezek után még napokkal később is emlegetik ezt, hogy én milyen hülye vagyok, ezt százszor elmondták, nem igaz hogy nem tudok figyelni, simán ki fognak rabolni vagy megtámadnak majd az utcán...
Szóval elvárjátok hogy vegyem az ölembe mert az ülésre ne rakjam mert koszos? *taps*
Vidéki buszokon egyébként néha a térdem is alig fér el, nemhogy a táska.
A másik ha pl elől utazok egy hátizsák+ válltáska kombóval, lábam alapból a nyakamban annyi ott a hely de azért tornyozzam még fel az ölembe a félig üres buszon mert nektek baxa a szemetek hogy van pofám kényelmesen utazni.
Érdekes eddig sose volt gond, az embereknek van szája, vidéki buszon az üres székre is meg szokták kérdezni hogy "elnézést, szabad?" nem csak ledobják maguk terpeszkedve mint a városin, ha meg ott a táskám szó nélkül elveszem onnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!