Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen agresszívek a...

Miért ilyen agresszívek a kamaszok?

Figyelt kérdés

Fiam 16 éves. Visszahúzódó, általában csendes, de kedves fiú. Vannak barátai, akik szeretnek vele lenni.

Ezt kihasználva néhányan mostanában belekötnek. Ismerem elég jól, s tudom, hogy nem provokálja ki.

Múltkor meg is verték. Csak mert nem tett meg valamit.

Azt mondta, nem is mert visszaütni, mert tudja milyen a gyerek, nemrég úgy megvert egy felnőtt férfit, hogy napokig a kórházba volt. Mit kellene tennie, hogy ne kerüljön ilyen helyzetbe, vagy ha mégis, mit tegyen?

2010. ápr. 21. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyenként elverni őket sztem nem jó ötlet, 1-et megversz 100 pattan ki a bokorból. :-o
2010. ápr. 23. 17:20
 12/14 anonim ***** válasza:
most menj és k_urvára verd meg azért mert nem ütött vissza
2010. ápr. 23. 19:15
 13/14 Funktasztikus ***** válasza:

fiad serezzen kapcsolatokat elég jó és erös haverokat ha gond van csak szol neki és már le is va tisztázva velem igy van csak egy szólásom

14F

2010. jún. 13. 22:39
 14/14 Funktasztikus ***** válasza:
engem is megfenyegetet már cigány meg igy ugy megver(9hónapja) am próbáljon velük kicsit "öszzehaverkodni" akkor nem piszkálják velem is igy van ismerek 1-2 cigányt nincs problem...(elözö voltam)
2010. jún. 13. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!