Gyerek nyelven, vagy a hivatalos nevén nevezitek a nemi szerveket?
Én úgy szoktam ahogy az angolok.
"noodle" willie", csak én nem egy tésztához, hanem egy zöldséghez hasonlítom. Répának, vagy jancsinak hívom a nemi szervem.
Ja férfi vagyok gondolom ez leesett. :D
Barátnők közt:
-Punci,pina,"tudod,az ott lent","azaz izéé"
-F.sz,"tudod,a fiúknak aaa..",tök.xĐ
A tanárok előtt is kimondanám a puncit,de a kuki kissé gázos lenne xĐ az egyik alsós oszt.főnökömnek elkellett magyaráznom,hogy menstruálok,és körülírtam..mondtam neki,hogy ott lentxĐ és mutogattam is hozzá a kezemmel,hogy tudja..xĐ És megértette.
A matektanárnő előtt pedig simán kimondom,hogy szex..xĐ annak kimerek mondani mindent,ami ilyen "intim" téma,mert ő is szokta ezt a szót használni..ő még politizálni is szokott,de csak a párt nevét mondja ki,a véleményét nem.Viszont a töritanár intim dolgokról nem beszél,de egy bizonyos párt nevét ő is kimondja,a másikét pedig szidja(persze halkan,hogy a többi tanárnak a véleményét ne sértse,akik kint mászkálnak..)xĐ
barátnők között:f.sz,p.csa
hugaimmal:kuki,nuni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!