Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gyerek nyelven, vagy a hivatal...

Gyerek nyelven, vagy a hivatalos nevén nevezitek a nemi szerveket?

Figyelt kérdés
Pl. punci, nuni, ill. kuki, fütyi? Vagy hüvely és pénisz?
2010. ápr. 21. 11:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Én puncinak és kukinak hívom. Szerintem ez a legszebb szó rá! De mindenképpen megnevezem!!!
2010. ápr. 21. 18:53
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy szoktam ahogy az angolok.

"noodle" willie", csak én nem egy tésztához, hanem egy zöldséghez hasonlítom. Répának, vagy jancsinak hívom a nemi szervem.

Ja férfi vagyok gondolom ez leesett. :D

2010. ápr. 21. 19:07
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
hát attól függ hogyan vetődik fel a téma és kivel beszélek róla de punic,kuki,fütyi,pénisz,hüvely ezeket használom a leginkább.Ha kisgyerek,kiskamaszkérdez akkor persze fütykös,nuni szóval akkor kedveskedőbb változatot használom.
2010. ápr. 22. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Barátnők közt:

-Punci,pina,"tudod,az ott lent","azaz izéé"

-F.sz,"tudod,a fiúknak aaa..",tök.xĐ

A tanárok előtt is kimondanám a puncit,de a kuki kissé gázos lenne xĐ az egyik alsós oszt.főnökömnek elkellett magyaráznom,hogy menstruálok,és körülírtam..mondtam neki,hogy ott lentxĐ és mutogattam is hozzá a kezemmel,hogy tudja..xĐ És megértette.

A matektanárnő előtt pedig simán kimondom,hogy szex..xĐ annak kimerek mondani mindent,ami ilyen "intim" téma,mert ő is szokta ezt a szót használni..ő még politizálni is szokott,de csak a párt nevét mondja ki,a véleményét nem.Viszont a töritanár intim dolgokról nem beszél,de egy bizonyos párt nevét ő is kimondja,a másikét pedig szidja(persze halkan,hogy a többi tanárnak a véleményét ne sértse,akik kint mászkálnak..)xĐ

2010. ápr. 22. 13:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló! Nagyon érdekes a válaszod! Csak azt nem értem, ha kimondod, hogy punci és pina, akkor miért mondod, hogy "ott lenn", meg "azaz izéé"? De mindenkinek köszönöm a választ! Ha van kedvetek, még írjatok!
2010. ápr. 22. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

barátnők között:f.sz,p.csa

hugaimmal:kuki,nuni

2010. ápr. 22. 14:40
 17/20 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok. Fütyi vagy kuki, és puni. :)
2010. ápr. 22. 18:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi a suliban csak és kizárólagosan Genitáliánk nevezzük
2010. ápr. 23. 19:16
 19/20 anonim válasza:
kiskoromban mindig punci és fütyinek hívtam. aztán vmiért elkezdtem szégyelni, és már évek óta nem mondom ki hogy punci. a fütyit még néh nagy ritkán, de mi mindig csak úgy mondjuk, hogy : "tudod, ami a fiúknak/lányoknakott ott lent van", vagy ha csak vmit akark mondani "azzal" kapcsolatban akk. mutogatok. :) 12/L
2010. máj. 11. 18:16
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves 12 éves lány! Nem kell szégyellni a puncid és kimondani is lehet nyugodtan, hiszen ez nem csúnya szó! Ráadásul teljesen természetes, hogy kimondod, hogy Neked puncid van! Ugyanolyan testrészed, mint a kezed, vagy bármi más!!!
2010. máj. 12. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!