Gyerek nyelven, vagy a hivatalos nevén nevezitek a nemi szerveket?
Figyelt kérdés
Pl. punci, nuni, ill. kuki, fütyi? Vagy hüvely és pénisz?2010. ápr. 21. 11:40
2/20 anonim válasza:
Mi nuninak és fütyinek hívjuk :-) Szerintem ez a gyereknyelv...
3/20 anonim válasza:
ki mondaná azt egy gyereknek ugyan hogy pl ne bánts a péniszed?ez milyen már??!!Amikor kicsim nagyon erősen rángatja a kukacát akkor szoktam neki szólni,hogy bébi! ne bántsd a fütykösöd vagy hasonló!!vagy mondjam azt a kislánynak is hogy töröld ki a hüvelyed?
Már boccs de ez igen hülye kérdés volt!
4/20 anonim válasza:
én el tudom képzelni:Há fijám!Ne vákárgásd á fászod vágy nem lészen belőled rendes embör!!! Vagy a lánynak: Há Haggyad má a Pic.sád!
5/20 anonim válasza:
Töröld ki a vagdinád? Ne nyúlj a hímvessződhöz? xD Jézus... :D
6/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó három Kedves Válaszoló félreértette a kérdésem. Nem azt kérdeztem, hogy a gyerekek nemi szervét hogy nevezitek, hanem, hogy Ti gyerek nyelven nevezitek, azaz punci, nuni, vagy fütyi kuki, ill. hüvely és pénisz?
2010. ápr. 21. 14:35
7/20 anonim válasza:
A suliban "poénból" f_sz meg p_na...
8/20 anonim válasza:
Anyukám 'puninak' hívja, én csak 'tudod, ott lennt'-nek vagy az 'izé'-nek :D
17L
9/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó Válaszoló! Miért nem mondod ki a nevét a nemi szervednek?
2010. ápr. 21. 18:31
10/20 anonim válasza:
14 éves vagyok:
A lányokkal,ha feljön a téma akor mindig máshogy,de nem szoktuk pénisznek meg hüvelynek nevezni!
Szóval akkor gyereknyelven,de anyukám se pénisznek mondja.:D
Miért te,hogy nevezzed?
Én már 2 éves korom óta,nem "ott lent" meg "izé"-nek hívom..szerintem ez nem ciki téma jó azért nem mindenkivel beszélek erről,de mindenkinek van szóval.:)
Te,hogy nevvezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!