Mit gondoltok erről az egészről?! Ebben a korban ez már elfogadható nem?! Két 14/L
Arrol van szó, hogy én és barátnőm, teljesen mások vagyunk mint a többi lány az osztályban! Mi elvagyunk a fiukkal, elhülyéskedünk velük, meg ők is szeretnek velünk lenni, de a többi lány teljesen más! Oké, néha ők is szoktam a fiukkal lenni/hülyülni, de ők teljesen másképp!
Tavaly osztálykiránduláskor Szegedre mentünk, 3 napra! Már a buszon meg beszéltük, hogy majd játszunk felelsz merszet meg ilyen játékokat, amiket ilyenkor szoktak! Sőt, még azt is meg beszéltük hogy majd együtt alszunk a fiúkkal! Persze kizárólag csak alvás! Úgy volt, hogy 2 fiú és 2 lány! El voltunk a fiukkal, "játszottunk" hülyéskedtünk sokat! Nagyon jól éreztük magunkat! Idén Pécsre megyünk, és eldöntöttük hogy most viszünk piát is! Nem szoktunk inni, nem arra kell gondolni, csak max. szilveszter meg ha van valami ilyen dolog! De most ezt kivételesenek találjuk, hisz 1 évbe csak egyszer van ilyen! Van pár lány, akik félnek ettöl az egésztől és nem szeretnének inni, és tavaly a felelsz merszben sem voltak benne (puszivolt,szájrapuszi meg stb....)! Kicsit elgondokkodtató, hogy mi vagyunk esetleg túl "fejlettek" vagy egy kicsit ők vannak vissza maradva??? Ebbe a korba ez már meg engedett nem?? Szerintem/szerintünk ez ilyenkor már normális... Persze nem vagyunk olyanok hogy mindnehétvégén berúgúnk, meg bulizunk és minden héten más fiúval fekszünk össze.Erről szó sincs! Csak most az évbe 1szer szeretnénk jól érezni magunkat nagyon!! Sőt, még jobban mint tavaly :]
Két 14 éves lány
már 28 éves vagyok,azt hogy piáljatok nem mondom,de ha mértékkel kiprobáljátok az nem bűn,de tényleg csak óvatossan és mértékkel és figyelni a többiekre!
Örülök,hogy jó az osztályközösségetek,nálunk drámai volt,pletyka meg egymás leszólása,1-2 népszerű csaj kezdte,a többiek meg hogy ne legyenek terítéken benyaltak
Tegyetek amit akartok, úgyse lesz ott senki, csak ti.
Kamasz korban menő inni, meg bagózni, aztán 4 év múlva már nem bírnak leszokni.
Most mindenki azzal jön, hogy egy kevés sosem árt..
A nagy sz*rt nem árt. Mindenkiknek rombolja az agyát, ráadásul még kicsik is vagytok.
Mondjuk engem nem érdekel, tegyetek, amit jónak láttok.
Az én osztályom 9-ben játszotta ezt el. 90% be volt rúgva, pedig nem akartak, csak ittak-ittak. Egyes lányok pucéron rohangáltak, másik lehányta a tanárt, az egyik srác szétverte a tusolót, egy csaj agyrázkódást kapott, mert részegen elcsúszott a csempén, egy 5ös fogat csaj egymást smárolta.
Szánalmas volt, mellesleg ez az első napon volt az öt napból, és másnap hazajöttünk...
Na mind1, csak gondoltam leírom. Úgyis azt tesztek, amit akartok, és senkit sem fog érdekelni.
nem mindegy hogy iszik e vagy sem 14évesen?
had igyanak....nem a ti "károtokra" isznak..
attól hogy 1x-2x iszik 14évesen még nem lesz alkoholista
mivan azokkal akik ennyi idősen már füveznek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!