Mit gondoltok erről az egészről?! Ebben a korban ez már elfogadható nem?! Két 14/L
Arrol van szó, hogy én és barátnőm, teljesen mások vagyunk mint a többi lány az osztályban! Mi elvagyunk a fiukkal, elhülyéskedünk velük, meg ők is szeretnek velünk lenni, de a többi lány teljesen más! Oké, néha ők is szoktam a fiukkal lenni/hülyülni, de ők teljesen másképp!
Tavaly osztálykiránduláskor Szegedre mentünk, 3 napra! Már a buszon meg beszéltük, hogy majd játszunk felelsz merszet meg ilyen játékokat, amiket ilyenkor szoktak! Sőt, még azt is meg beszéltük hogy majd együtt alszunk a fiúkkal! Persze kizárólag csak alvás! Úgy volt, hogy 2 fiú és 2 lány! El voltunk a fiukkal, "játszottunk" hülyéskedtünk sokat! Nagyon jól éreztük magunkat! Idén Pécsre megyünk, és eldöntöttük hogy most viszünk piát is! Nem szoktunk inni, nem arra kell gondolni, csak max. szilveszter meg ha van valami ilyen dolog! De most ezt kivételesenek találjuk, hisz 1 évbe csak egyszer van ilyen! Van pár lány, akik félnek ettöl az egésztől és nem szeretnének inni, és tavaly a felelsz merszben sem voltak benne (puszivolt,szájrapuszi meg stb....)! Kicsit elgondokkodtató, hogy mi vagyunk esetleg túl "fejlettek" vagy egy kicsit ők vannak vissza maradva??? Ebbe a korba ez már meg engedett nem?? Szerintem/szerintünk ez ilyenkor már normális... Persze nem vagyunk olyanok hogy mindnehétvégén berúgúnk, meg bulizunk és minden héten más fiúval fekszünk össze.Erről szó sincs! Csak most az évbe 1szer szeretnénk jól érezni magunkat nagyon!! Sőt, még jobban mint tavaly :]
Két 14 éves lány
Ebben a korban még egyáltalán nem normális, hogy ilyesmit terveztek. A játék oké, de a pia teljesen felesleges. Ha már most úgy gondoljátok, hogy a piától fogjátok magatokat jól érzeni, mit fogtok csinálni 2-3-5 év múlva?
Egyáltalán nem vagytok túl "fejlettek" és a többiek sem "visszamaradottak". Azt hiszitek, hogy már "nagylányok" vagytok, pedig dehogy...
Előző!
Nem hiszem hogy ismered ezeket a lányokat. Nálunk is van ilyen hogy valamelyik osztályba pár csaj teljesen más mint a többi. Amúgy igyatok de csak mértékkel és egyetek utána nehogy valami baj legyen, mert ha esztek akkor elvileg nem tudtok berúgni. Vagy valami ilyesmi xD
Szerintem jól tudják magukat érezni pia nélkül is, de azért úgy mégis más. És miből gondolod hogy 5 év múlva ők egyáltalán ilyenek lesznek hogy csak a piától érzik majd jól magukat? Attól mert hogy isznak egy kicsit semmi bajuk nem lesz -..-
Ja, bocs. Nem tudtam, hogy te ismered őket :-)
És az sem volt világos, hogy másik 14 évestől kérnek tanácsot...
Szerinted én ismerem őket?
Volt már pár ilyen kérdés hogy mi lesz hogyha isznak ilyen 13-14 évesen. Ettől rászokni biztosan nem fognak de unom az ilyen kérdeseket. Igyanak ha jól esik nekik.
Amúgy nem mindegy? Ha rá is szoknak az ő bajuk lesz.
Nem vagytok túl fejlettek, meg a többiek se elmaradottak, mivel ebben a korban ég és föld lehet 2 azonos korú gyerek között. és tévedés azt hinni hogy ez a mai világban van csak így.
belegondoltam, és az én általános sulis osztályomban is volt 3-4 lány, akik 12-13 évesen már fiúztak, csókolózás is volt, meg osztálykiránduláson cigizés-piálás. Nem sok, meg csak úgy a brahi kedvéért.
Én nem voltam ilyen, mert később érő típus voltam:) Én 12 évesen még babáztam otthon kb. :))
De amúgy ezek a lányok se ittak vagy cigiztek a hétköznapokon sőt bulizni se jártak még, hiszen a szülők nem engedték.
És ez egy jó iskola, válogatott osztálya volt, viszonylag tehetős szülőkkel (bár ez tudom sokszor még rosszabb.)
Úgyhogy én ebben amit irtok, nem látok semmi rosszat.
Csak az a lényeg hogy óvatosan hiszen még nem tudhatjátok melyik fiúra milyen hatással lesz az a pia, vagy hogy rátok hogyan hat...Nehogy aztán rossz vége legyen...
28/nőci
14 éves lány vagyok:
A mi osztályunkba is van három (!) ilyen lány,mint ti.
Azt hiszik,hogy mi milyen "fejlettenek" vagyunk ők meg már "fejlettek".Közbe a fiúk a hátuk mögött röhögnek meg jönnek oda hozzánk,hogy "halljátok,annyira szánalmasak....stb..."
Inni akartok?
Igyatok,kit érdekel,hogy b@sszátok el az életeteket.
Érdekes mi az évben nem csak egyszer tudjuk jólérezni magunkat anélkül,hogy innánk.
Szerinted ők már nem smároltak ??
Jajj istenem.Én is smároltam már,ők meg játszák a fejüket,hogy jajj te azt se tudod,hogy milyen.
De tudom,de nem minden 2.pasival smárolok.
Egymásnál alszotok?
Sok értelme lehet annak is.
Nállunk éjfélkor átszöknek aztán hazamennek,4-6 fele.
Volt,hogy egész éjszakaka kint ültünk és beszélgettünk.
Mi mikor kb 10 évesek voltunk,akkor csináltunk ilyet,hogy
puszit adtunk a másiknak és azt gondoltuk,hogy a többiek
milyen visszamadottak.xD
Most mi a kérdés?
Ja igen.xD
Normális igen nagyon normális amit csináltok,inkább olvassátok el párszor a kérdést és gondoljátok át.
szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!