Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok erről az egészrő...

Mit gondoltok erről az egészről?! Ebben a korban ez már elfogadható nem?! Két 14/L

Figyelt kérdés

Arrol van szó, hogy én és barátnőm, teljesen mások vagyunk mint a többi lány az osztályban! Mi elvagyunk a fiukkal, elhülyéskedünk velük, meg ők is szeretnek velünk lenni, de a többi lány teljesen más! Oké, néha ők is szoktam a fiukkal lenni/hülyülni, de ők teljesen másképp!

Tavaly osztálykiránduláskor Szegedre mentünk, 3 napra! Már a buszon meg beszéltük, hogy majd játszunk felelsz merszet meg ilyen játékokat, amiket ilyenkor szoktak! Sőt, még azt is meg beszéltük hogy majd együtt alszunk a fiúkkal! Persze kizárólag csak alvás! Úgy volt, hogy 2 fiú és 2 lány! El voltunk a fiukkal, "játszottunk" hülyéskedtünk sokat! Nagyon jól éreztük magunkat! Idén Pécsre megyünk, és eldöntöttük hogy most viszünk piát is! Nem szoktunk inni, nem arra kell gondolni, csak max. szilveszter meg ha van valami ilyen dolog! De most ezt kivételesenek találjuk, hisz 1 évbe csak egyszer van ilyen! Van pár lány, akik félnek ettöl az egésztől és nem szeretnének inni, és tavaly a felelsz merszben sem voltak benne (puszivolt,szájrapuszi meg stb....)! Kicsit elgondokkodtató, hogy mi vagyunk esetleg túl "fejlettek" vagy egy kicsit ők vannak vissza maradva??? Ebbe a korba ez már meg engedett nem?? Szerintem/szerintünk ez ilyenkor már normális... Persze nem vagyunk olyanok hogy mindnehétvégén berúgúnk, meg bulizunk és minden héten más fiúval fekszünk össze.Erről szó sincs! Csak most az évbe 1szer szeretnénk jól érezni magunkat nagyon!! Sőt, még jobban mint tavaly :]

Két 14 éves lány

2010. ápr. 20. 21:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Hát nem tudod milyen az osztályunk, nem ismersz :) Elég sok dolgot megbeszélünk a fiuakkl IS ami elég ritka szerintem :) MEg elég össze tartó osztály vagyunk, de tényleg van pár lány, aki nem néz ki annyinak, amennyi! És ezt más is igazolja ;))

JA és azzal mér basszuk el az életünket, hogy iszunk egy kicsit? ;DD

Nem akarunk úgy berúgni, hogy azt se tudjuk mi van :D azért hülyék mi sem vagyunk :)

2010. ápr. 21. 19:45
 12/25 anonim válasza:

Én 15 vagyok voltunk erdei táborba tavaly és ittunk.

DE ! Nem azért hogy menők legyünk.

Végülis attól függ hogy nézik a dolgokat. Ha menőnek akarják magukat érezni ezzel akkor annyit hogy szerencsétlenek.

Ha meg ki szeretnék próbálni egyáltalán hogy milyen így baráti körben inni (feltételezem ha tudnak piát szerezni nem sokat) akkor meg mi a gond. Egyszer úgyis megfogják tudni..

2010. ápr. 21. 19:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem ezt a legtöbb gyerek kipróbálja!. És nem menőzni akarunk vele!.
2010. ápr. 21. 20:25
 14/25 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgyis piálni fogtok, ha tetszik a közvéleménynek, ha nem, akkor miért kérdeztetettek? Szerintem nyugodtan igyatok, éljetek aztán 6év múlva úgy fogtok kinézni, mint egy 30 éves(ugyanis ezek öregítik a bőrt). De nyugodtan igyatok, jó buli lesz, max kijön... Kiváncsi vagyok anyádék mit szólnának, lehet szobafogságban maradnál:-P
2010. ápr. 21. 20:36
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedvesek vagytok.Összetartó osztály,de azért cikizik a másikat,hogy nem annyinak nézz ki mint amennyi.

Szerintem ebben a korban a lányok nagy többsége beszél fiúkkal,miért kell felfújni ezt?!!

Elég cink.

2010. ápr. 21. 21:54
 16/25 A kérdező kommentje:

Aha, mert egyszer iszunk, azért fogunk 6 év múlva úgy kinézni mint egy 3 éves xDD (Y) okés.

Mint már szerintem mondtam NEM szoktunk inni, ez most kivételes helyzet!.

Na de én nem fogok le állni vitatkozni :] nem süllyedek le ink. odáig ;)

2010. ápr. 21. 22:03
 17/25 A kérdező kommentje:
* 30 éves
2010. ápr. 21. 22:03
 18/25 anonim ***** válasza:

Ha isztok is mértékkel figyeljetek a többiekre,mert valaki egy kicsitől is becsicsent és kikell önmagából,nehogy hülyeséget csináljatok,a puszi is belefér,de óvatosan,ne hogy más kelljen ki a dologból,ne hogy elszaladjon a szekér,szóval óvatosan és mértékkel.Nem vagytok túl fejlettek és a többiek sem elmaradottak,valaki vagányabb típus valaki alpból jó gyerek típus,nincs ezzel gond.De óvatossan vele,ne hogy a csók is tapizásik és tovább fajuljon mert annak lehetnek következményei és szinte mindig minden kiderül.De nem ettől lesz valaki nagylány v. fiú,szerintem ezt ti is tudjátok.

Az üvegezés meddig szokott elmenni?arra figyeljetek jobban

2010. ápr. 22. 12:38
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Mi ötödikben tartottunk itt ahol most ti...Piáljatok egész nyugodtan. Mi is szoktunk

14/l

2010. ápr. 22. 20:52
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

A piálás alatt nem azt értem h mindenki segg részeg lesz...

csak nagyon minimális mennyiséget iszunk, és azt is csak ritkán

előző vok

2010. ápr. 22. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!