Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a 15 éves...

Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy?

Figyelt kérdés

Szóval áthívott az egyik legjobb barátnőm hozzájuk aludni pénteken.Engem és a másik legjobb barátnőmet (3-an vagyunk így nagyon jóba:D).Az egyik lányt ismerik a szüleim,mert már kb. 5-6éve nagyon jó barátnők vagyunk,a másik lányt viszont nem ismerik.Őt az középsuliba ismertem,osztálytársam.Nagyon kedves,rendes lány,szóval nem amolyan rossz társaságból való.

Annál a lánynál aludnánk,akit nem ismernek a szüleim.

Ellenben csak 3-an leszünk,tehát nem lesz(nek) fiú(k),de a szülők otthon lesznek;)

Szerintem azért elengedhetnének,mert sosem adtam okot arra,hogy ne bízzanak bennem.Nem cigizek,nem bulizok,ritkán iszok alkoholt,de csak mértékkel.

Mégis félek,hogy a szüleim nem fognak elengeni.Sosem aludtam még senkinél...

Szerintetek?Ti elengednétek?Hogyan győzzem meg a szüleimet?

15/L

2010. ápr. 20. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ma 18:55 vagyok:

Persze elhülyültök ezen.Sokszor vagyok a szobában mikor

itt vannak a lányok és tudják,hogy ha én a szobában hallok valamit azt senki se fogja megtudni.

Hát elöttem beszélnek olyanokat,nem tudom mit beszélhetnek ha nem vagyok ott.

Hallottam egyszer (nem hallgatóztam,vittem be a szendvicseket) és beszélték,hogy mi lenne már ha itt lenne

x,y,z és akkor miket csinálnának :)

Bekopoktam,zavarba voltak,de mintha semmit nem hallottam volna.

Szerintem megkéne engedniük.

A férjem se örül ,hogy ennyit aludnak egymásnál,de neki

is azt mondom,hogy induljon ki magával,mint minta apa

háát.:D

Mondjuk van egy öccse 13 éves (nemsokára)

és az apukának megvan vele a téma,nekem pedig a lányommal.De ez már más téma.

Beszélj velük,és ne gyere ezzel a 21.századdal

énse szeretem ha ezt mondja,ez olyan,mintha ilyen

nagyon öreg lennék.:)

Mond neki,hogy nagyon szeretnél és,hogy esetleg

vigyenek el ők és mennyenek érted.Majd idő után egyre

többet lehetsz ott.Hidd el nagyon jó lesz.

Sok Sikert!

2010. ápr. 20. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez a 21. századi szöveg a legrosszabb.

Viszont amit írtak, hogy beszélj a szülőkkel fontos. Esetleg megkérheted őket, hogy vigyenek el, lehet, hogy nemet mondanak,

2010. ápr. 20. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez a 21. századi szöveg a legrosszabb.

Viszont amit írtak, hogy beszélj a szülőkkel fontos. Esetleg megkérheted őket, hogy vigyenek el, lehet, hogy nemet mondanak, az is lehet hogy igent, de jól fog esni nekik, hogy számítassz rájuk.

Én 15 éves koromban egészen más dolgokat csináltam, de a szüleimet nem nagyon érdekelte.

Örülj neki, hogy törődnek veled, és ha esetleg nem engednek el, vidd át magatokhoz a barátnődet, mutasd be a szüleidnek, aztán próbálj rá megint :)

21/L

2010. ápr. 20. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Hat en 15 eves koromban meg se kerdeztem, hogy a baratnomnel aludhatok-e (harman voltunk altalaban, felnottek nelkul) csak mondtam, hogy 'ma XY-nal alszom, ott lesz meg ZW is, majd holnap jovok valamikor' DE cserebe barmikor hivhattak es pontosan jol tudtak hogy kikkel es hol leszek. Azt is tudtak, hogy neha ittunk is, na puff, tizenot evesen par pohar kevesbe szeszes ital nem art meg. Viszont igy biztosak lehettek benne, hogy nem titkoltam el eloluk semmit es ha baj is lett volna, elmondtam volna. Szerintem ez igy a normalis, ha lesz gyerekem, en is hasonloan szeretnem o(ke)t nevelni.
2010. ápr. 21. 00:36
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Igen,velem aztán törődnek,néha túlságosan is...

Este elmondtam kb. azt amit leírtam a kérdésbe,elengedtek;) Mondta apum,hogy ott alszok ahol akarok,csak tudjon róla.Én meg mondtam viccől,hogy jó akkor jövő hétvégén egy helyes srácnál alszok:P Jót nevettünk rajta.

Azt hiszem mostanában kezdi lazábban venni ezeket a dolgokat,végre.Mondjuk ideje volt,van egy nővérem (egyetemista) és őt sem volt semmi felnevelni...meg velem se könnyű néha:D

2010. ápr. 21. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom 14 éves múlt. Fél éve kezdte a barátnőnél való alvást - először nekem se tetszett a dolog , mert én sose aludtam a barátnőmnél , fel se merült az ötlet , de úgy látszik ez már természetes...(amint odaérnek a barátnőjével / vagy egyedül )küld egy ingyen sms-t , ha onnan indul küld egy ingyen sms-t , ha baj van , akkor apjának küld egy ingyen sms-t - mi így beszéltük meg ) . Egyenlőre működik a dolog :-). Szerintem meg kell benne bízni . Persze félelmeim nekem is vannak :-( Vajon jól csinálom , amit csinálok ?
2010. máj. 30. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!