Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy?
Szóval áthívott az egyik legjobb barátnőm hozzájuk aludni pénteken.Engem és a másik legjobb barátnőmet (3-an vagyunk így nagyon jóba:D).Az egyik lányt ismerik a szüleim,mert már kb. 5-6éve nagyon jó barátnők vagyunk,a másik lányt viszont nem ismerik.Őt az középsuliba ismertem,osztálytársam.Nagyon kedves,rendes lány,szóval nem amolyan rossz társaságból való.
Annál a lánynál aludnánk,akit nem ismernek a szüleim.
Ellenben csak 3-an leszünk,tehát nem lesz(nek) fiú(k),de a szülők otthon lesznek;)
Szerintem azért elengedhetnének,mert sosem adtam okot arra,hogy ne bízzanak bennem.Nem cigizek,nem bulizok,ritkán iszok alkoholt,de csak mértékkel.
Mégis félek,hogy a szüleim nem fognak elengeni.Sosem aludtam még senkinél...
Szerintetek?Ti elengednétek?Hogyan győzzem meg a szüleimet?
15/L
Ez nagyon aranyos kérdés szerintem..:)
Én 16 éves vagyok,és nekem megengedik ,h a barátnőimnél aludjak és h elmenjek bulizni stb..:D
Ha jó a kapcsolatod a szüleiddel,akkor szerintem igen:)
Ha nem,akkor mond el,amit nekünk felsoroltál.
Remélem,h elengednek:D
Sok szerencsét..:)
Köszönöm a válaszokat!
Remélem elengednek;)
Apum szigorúbb,gyakran mondogatja,hogy az ő gyerekkorában hogy működtek a dolgok...én meg mondom neki,hogy de ez a 21.század és változnak a dolgok.
Anyum engedékenyebb,ebből szokták viták lenni-.-"
Egyébként kb. 30-40perc sétára lakunk egymástól.(a másik lány,akivel mennék az viszont itt lakik 2utcányira és együtt mennénk-jönnénk)
Az én "kis"lányom 14 éves.
Ők is hárman vannak barátnők.Majdnem minden héten egymásnál aludnak,vagyis hétvégén,péntek vagy szombat.
Annyi a külömbség,hogy a szülőkkel nagyon jóban vagyunk
van,hogy együtt megyünk nyaralni meg hasonlók.
Mind a két lányt nagyon jól ismerem.
Ha igaz amiket leírtál akkor persze miért ne engednélek el.Nekem nagyon furcsa,hogy egy 15 éves lányt nem aludt még barátnőjénél és ,hogy szüleid nem engedik,hisz
még fiúk sem lesznek,persze ez más és más.
A lányom és az én példámból kiindulva furcsa számomra a dolog.Én volt,hogy elszöktem meg egyebek ,de nem adom
itt az indokokat,vissza nézzve nagyon sajnálom az anyukámat és a lányom még ígyis ez angyal.:D
Szerintem beszéld meg SZÉPEN a szüleiddel.Esetleg
mutasd be a lányt is.Sok Sikert.
És tényleg aranyos a kérdés.
Neked is köszi:)
Amúgy akihez mennénk annak van barátja,de neki más programja van,szóval BIZTOS,hogy nem lesz ott.Persze ötlet szinten elhülyültünk rajta,hogy mi lenne ha lenne fiú(k) is,de csak ennyi:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!