Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik nincsenek jóban az osztályukkal? Hogyan vészelitek át?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 17:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A suli csak pár óra. Én sem vagyok oda az osztálytársaimért, de hát ez van. Keres máshol barátokat akikel öszhangban vagytok. Vigyél könyvet és szünetekbe olvasgass. Az iskolába meg vannak más osztályok is. Haverkodj velük. Ha viszont az osztályból akarsz barátokat akkor kelsd fel az érdeklődésüket. Pl.: ha jól rajzolsz és van valaki aki viszonylag kedves vagy összeakarsz barátkozni vele segítcs neki mit csináljon, hogy szebben rajzoljon, vagy matekben magyarázd el a szabályt ha te érted de ő nem stb. vagy hívd el valahova ahol te othonosan mozogd és vezesd be hasonlók.

Egyet viszont soha ne engedj: hogy kihasználjanak.

2010. máj. 3. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:

A többieknek meg mellékesen mondom, hogy jobbak vagytok náluk. Neki sokkal nagyobb hibájuk van amit így próbálnak elrejteni.

Ha valaki másképp néz ki attól különleges, egyedi, értékes.

Ha valaki pattanásos az természetes, ha előbb, mint a többiek akkor előbb is múlik el.

Ha áll akkor többet kell elakulációhoz folymodnod, de ebben szerintem semmi ciki nincs. Inkább, mint az ellenkezője.

2010. máj. 3. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem is rossz volt általánosban,

most gimis vagyok és nagyon jó.

2010. júl. 17. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Középsuliban piszkált egy-két gyerek, nem tudom miért, talán azért mert szótlan voltam, legalábbis az egyik azt mondta hogy azt utálja bennem hogy egész nap csak ülök csendben a padban. Nem tudom ez miért fájt neki. A többiek nem piszkáltak de nem is voltam velük jóba, de azért egy-kettővel el lehetett dumálni de semmi több.

Végül is már elballagtam és azóta találkoztam egyszer kb 5 osztálytársammal meg van 3-4 akit sűrűn látok mert most is egy suliba járunk, de csak köszönőviszonyba vagyok velük.

Jobban jártam volna ha már az elején, amikor az egész eldőlt hogy ezekkel soha nem leszek jóba, akkor átmegyek egy másik suliba.

2010. júl. 17. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!