Vannak itt olyanok, akik nincsenek jóban az osztályukkal? Hogyan vészelitek át?
ált sulim olyan volt
nem sok mindent tudsz csinálni
új iskola
tiszta lap
ott pedig nulla sértődés, sok humor, segítőkészség, többiek nem lenézése, ha nem is midnen hülyeségben, de párban bennelevés
volt egy időszakom amikor legszívesebben leléptem volna a suliból.utáltam.és az osztályomat is.
tényleg nem tudsz mit csinálni.
nekik van bajuk veled,vagy neked velük?
mert akkor próbálj beszélgetni vagy valami csapatépítő jellegű programban benne lenni.
nekem ez bevállt és most acél erős az osztályközösség[kivéve egy csajt.xĐde ő lóg és jó ha egy hónapban 10x látjuk]!!:)
ha meg nem tudsz sehogy sem ki jönni velük akkor barátkozz más osztálybeliekkel.vagy ha annyira durva a dolog akkor menj át egy másik osztályba,esetleg suliba!:)
nincsenek jóbaN?rühellem öket,nem is megyek velük sehova...
könnyen,néha zavar de nem annyira
nekem ált.suliban volt ilyen, és nagyon nehezen viseltem, nem voltak barátaim, beteg is lettem emiatt, nagyon depressziós voltam, meg sokat lógtam...
nem nagyon tudsz mit tenni -többiek már leírták- ha vannak barátaid sulin kívül, illetve családoddal jóban vagy akkor beléjük tudsz kapaszkodni...
Hát nem az hogy nem vagyok jóban, hanem kivagyok nézve, mert nem nézek ki úgy, mint egy tömegtini :D
Nem érdekel, örülök, hogy nem kell ilyen primitiv emberekkel körülvennem magamat. :) Sulin kivül van baráti köröm, nem is kicsi, az egész iskolábol 2 emberrel vagyok beszélőviszonyban, bár egyikük sem a barátom...
Én elvagyok így :D
17L(szakközép)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!