Mennyire van igazam?
Anya iskolába jár. Heti 3x angol, heti 2x számtech. . Az angollal van sok gond mert nem érti. Először is már nem érdekli már az egész, a tanár rosszul tanìt, már bánja hogy elkezdte. Alig jár be órára mert nem tud felkelni (8-ra kell menni), hát nem kéne éjfélkor még a telefont nyomkodni. Segìtsek a háziba de a nyelvtani szabályokat és a szavakat nem tanulja meg ezért alig érti. Probálok segìteni a kiejtésben de az nem érdekli. Anya azt mondta ne szóljak bele. 8-12-ig van suli szóval nem veszi el az egész napját bár délután alszik mert úgy elfáradt. Ha otthagyja a sulit akkor vissza kell fizetni ami rengeteg pénz. Este 9-kor is szenvedtünk mert ő ennyi házit nem hajlandó megcsinálni, pedig kéne pótolni a hiányzásokat. Ti mit gondoltok? Kinek van igaza? Anyának, hogy fárasztó, sok a házi ezért nem csinálja meg illetve ő reggel nem tud felkelni vagy nekem hogy meg kell tanulni a szavakat szabályokat és nem hajnalig nyomkodni a telefont?
16L
És ha azt mondjuk neked van igazad, változik valami???
Gyanítom nem.
Ha otthagyja a sulit, max annyit kell befizetnie, mintha végigjárna. De így mi értelme végig járnia? Tök mindegy, úgysem fog tudni semmit a végére ilyen hozzáállással. Csak időpazarlás (mert a pénzt már akkor elpazarolta, amikor aláírta a szerződést).
Anyukádat kérdezd már meg, mit szólna hozzá, ha lógnál a suliból, nem tanulnál (hoznád sorra a rossz jegyeket) és a házit sem csinálnád meg.
Mert ő most pontosan ezt csinálja.
Én már mondtam neki hogy mi lenne vele ha rendesen suliba kéne járni (sok tantárgy napi 7-8 órák) erre azt mondta ő nem bìrná.
Ha van nyelvvizsgája 30 ezerrel több lenne a fizetése, szóval szerintem van miért tanulni.
Voltunk külföldön és mint mindenhol ott is megértették az angolt, mondtam anyának ezért érdemes megtanulni angolul azt mondta ő elmutogatja mit kér meg feltalálja magát.
Na mindegy, ő tudja, de ma tényleg tanulni kéne neki, mert ma (pótló) dogát ìrt volna és nem tudott felkelni szóval nem ment be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!