Mit rajzoljak a gipszére egy 15 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Hétvégén megyünk unoatesómékhoz aki eltörte a lábát és most gipszbe van a lába. Szeretnék neki valami jó rajzot rajzolni a gipszére, hogy felvidítsam de mit? Semmi ötletem nincs. Nekem még nem volt gipszem sose.
Nektek volt már gipszetek? mik voltak rárajzolva ami nektek tetszett? Vagy barátotoknak, osztálytársatoknak mi volt rajta?
2016. aug. 16. 09:27
2/7 anonim válasza:
legyen olyan a gipsze, mint a Vasember lába :-)
3/7 anonim válasza:
Minek kell felvidítani? Miből gondolod, hogy szomorú?
4/7 anonim válasza:
Én a barátoméra a kedvenc együttese és focicsapata logóját festettem, ő választotta. :)
5/7 anonim válasza:
Basszus, 15 éves a srác, nem 8. :D
6/7 anonim válasza:
Ha szereti a focit, akkor a kedvenc csapata címerét rajzold rá, én nagyon örültem neki :)
A lényeg az, hogy mindenképpen olyat fessél vagy rajzoljál rá, aminek örül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!