Elvinnétek a beteg gyereketek nyaralni?
nem véletlen kérdeztem hány éves, mivel kamasz kategóriába gyanús volt hogy nem babáról van szó..
és nem gyerek már, felnőtt ember, eldönti hogy van e olyan állapotban hogy utazzon. maximum megpróbálnék rá hatni, hogy 2-3 nap múlva már nem lesz lázas, javul a közérzete, és sajnálni fogja (esetleg) hogy otthon marad...de valamiért én úgy érzem, nem is kulcskérdés neki ez az egész..jól érzem?
Eddig sem akart jönni velünk, de nélküle nem mennék, így neki is foglaltam helyet. Tegnap este belázasodott, ma reggel hangja sem volt már. Szerintem így is eljöhetne, de ő továbbra sem akar, pedig mint írtam, már ki van fizetve.
Mivel 19 éves, számomra ez még a kamasz korban lévő kései lázadásnak tudható be.
19 évesen énotthon locsoltam a virágokat, amíg anyámék nyaraltak valami olyan helyen, amit a hátam közepére sem kívántam.
Szerintem hagyd békében otthon fetrengeni, ha amúgy se akart menni, képzelem mennyi kedve lenne betegen. Te meg nőjj fel, és menj el nélküle.
Egek, még hogy kései lázadás...
Egészséges leválás? Mond valamit?
Ideje lenne neked is leszálnod róla.
Egyébként meg beteg, de ha csak nem akarna se kényszeríthetnéd.
Ő meg legyen otthon egyedül? És ha betörnek? Vagy valójában otthon sem lesz?
Jobb lenne szerintem ha jönne. Végül is az anyja vagyok, elrángathatom, betegen meg amúgy se legyen egyedül! Százezreket meg nem óhajtok emiatt bukni, mert lázad
Mond hogy csak trolkodsz....
Az én szüleim is így álltak hozzám, el is költöztem 19 évesen. Csodálkoznék ha a lányod sokkal tovább bírná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!