Ti mit szólnátok ha a 15 éves lányotok elmondaná nektek hogy cigarettázik? Jövő nyáron leszek 16
Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 21:22
21/51 anonim válasza:
15-ös, jót röhögtem a válaszodon. Szinte biztos voltam benne, hogy lesz aki erre ugrik. Nos, úgy látszik két főiskola sem elég ahhoz, hogy tudj olvasni a sorok között.
Segítek: próbáltam kicsit hatni egy 15 éves gyerek gondolkodására más eszközökkel. Gratulálok, ütöd a 15 éves szintet, mert magadra vetted! :) Csak így tovább! :D :D
22/51 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha együtt vágyok valakivel és tudja?
Ennyit erről....
2016. aug. 3. 12:23
23/51 anonim válasza:
Nem örülnék neki, de nem tiltanám el. Inkább csinálja úgy, hogy tudjak róla, mint hogy a hátam mögött titokban (mint én). Azért mondanám neki, hogy ne sokat és ha kezd rosszul lenni tőle tegye le (én letettem).
24/51 anonim válasza:
kedves 21: lehet hogy ugrottam rá, csak nem jött át a "humorod" és meglep hogy ennyire nem ismered a 15 évesek gondolkodását. Mert felteszem te sem dohányoztál soha, legalább is nem tiniként
25/51 anonim válasza:
Nagyon fiatal vagy még ahhoz hogy rendszeresen cigizz.
Ha viszont az egész családod dohányzik akkor nincs miről beszélni, így nyilván nem szólhatnak semmit mert ők se jobbak.
26/51 A kérdező kommentje:
Nanananaa azért óvatosabban beszélj!
2016. aug. 3. 14:02
27/51 anonim válasza:
Nem értem mi bajod, végül is így van ahogy írtam nem?
25ös
28/51 anonim válasza:
Igaza van a 25-ösnek, ha a szüleid is cigiznek, akkor még meglepődniük se kéne. Ők se jobbak semmivel, mi alapján lennének rád mérgesek?
30/51 anonim válasza:
Egyébként manapság már tényleg cikinek számít, ha cigizik valaki. Mondjuk a 15 évesek körében lehet nem az, de a fiatal felnőtteknél most az egészséges életmód a nyerő, az idősebb felnőttek meg már tudják, miért volt rossz ötlet elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!