Ti mit szólnátok ha a 15 éves lányotok elmondaná nektek hogy cigarettázik? Jövő nyáron leszek 16
2: gondolom sose dohanyoztal :) egy tinit se eroszakkal.se.eszervekkel nem lehet leszoktatni a cigirol. vagy maga dont ugy neki ez nem kell, nem erre szeretne kolteni a zsebpenzt, vagy szerencsesebb esetben lany, es a terhesseg elott ugyis le fogja rakni.
15-25 eves korom kozt cigiztem (es az esetek 50%ban nem kellett erte dohanyboltba mennem) tudom mirol beszelek. a leszokas csak belso elhatarozassal sikerulhet! meg felnottnel is nem hogy egy dacos tininel! vagy ha nagyon az elejen sikerul elkapni, de a kerdezo jo reg cigizhet ha mar ott tart hogy elmondja, nyilvan nem valami futo hobort.
kerdezo: orulnek ha a lanyom megtisztelne a bizalmaval,.es elmondana, en ugyan nem mondtam el anno de eszrevettek es nagyon rugalmasan kezeleték, a szent beszed meg volt ugyan, hasznalni nem hasznalt, edesanyam is dohanyos tehat tudta hogy ugysem tud hazudni, maximum megkert hogy a lakasba ne gyujtsak ra, es azt be is tartottam.
de sajnos nem minden szulo ilyen racionalis, lathatod a valaszokbol is. ha a szuleid dohanyoznak, talan tobb megertesre szamithatsz
Örülnék hogy elmondta de nem örülnék hogy cigizik és nem is értem hogy tud cigizni mikor én a szagát se bírom, én már attól is totál kiakadok ha egy szabadtéri helyen tőlem 2 méterre rágyújt valaki...
Remélném, hogy ez csak egy múló hóbort a részéről. Én is kipróbáltam 17 évesen a cigit, de nem szoktam rá mert büdös :-)
Arra azért még rákérdeznék hogy kitől kap cigit ha nincs zsebpénze sem.
Most azt tegyük félre, hogy egészségtelen, mert egy 15 éves gyereket még ezzel nem lehet meggyőzni.
Mert tudod, attól, hogy menősködni akarsz a cigivel, még gyerek maradsz. Az a nagy különbség a cigiző és a nem cigiző 15 éves gyerek között, hogy az utóbbi okos, míg a cigiző ostoba. Ma már a cigi nem menő, inkább ciki.
Soha nem lesz tiszta szagod, tiszta kezed, konkrétan gusztustalan leszel. Milyen jó lesz, mikor valami jó csávó le akar smárolni, és a büdös szád miatt kibeszél mások háta mögött, hogy milyen igénytelen vagy. Gratulálok, tök jó a cigi!!
ugye nem baj ha nem tartom magam ostobának azért, mert 15 évesen cigiztem?
2 főiskolával és karrierrel rendelkező, 2 gyermekes, 10 éven keresztül dohányzó anyuka, családanya.
Köszönöm az értelmes válaszodat :)
Igen kb mindenki cigarettázik a családban szóval így szerintem "várható" volt hogy én is elkezdem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!