Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szólnátok ha a 15 éves...

Ti mit szólnátok ha a 15 éves lányotok elmondaná nektek hogy cigarettázik? Jövő nyáron leszek 16

Figyelt kérdés
2016. aug. 2. 21:22
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy azt miért kellett hozzátenni, hogy jövő nyáron leszel 16? Még ha azt írtad volna, hogy 1 hónap múlva. :D De így most ezzel mi különbséget tettél?
2016. aug. 3. 02:30
 12/51 anonim ***** válasza:
75%

2: gondolom sose dohanyoztal :) egy tinit se eroszakkal.se.eszervekkel nem lehet leszoktatni a cigirol. vagy maga dont ugy neki ez nem kell, nem erre szeretne kolteni a zsebpenzt, vagy szerencsesebb esetben lany, es a terhesseg elott ugyis le fogja rakni.

15-25 eves korom kozt cigiztem (es az esetek 50%ban nem kellett erte dohanyboltba mennem) tudom mirol beszelek. a leszokas csak belso elhatarozassal sikerulhet! meg felnottnel is nem hogy egy dacos tininel! vagy ha nagyon az elejen sikerul elkapni, de a kerdezo jo reg cigizhet ha mar ott tart hogy elmondja, nyilvan nem valami futo hobort.

kerdezo: orulnek ha a lanyom megtisztelne a bizalmaval,.es elmondana, en ugyan nem mondtam el anno de eszrevettek es nagyon rugalmasan kezeleték, a szent beszed meg volt ugyan, hasznalni nem hasznalt, edesanyam is dohanyos tehat tudta hogy ugysem tud hazudni, maximum megkert hogy a lakasba ne gyujtsak ra, es azt be is tartottam.

de sajnos nem minden szulo ilyen racionalis, lathatod a valaszokbol is. ha a szuleid dohanyoznak, talan tobb megertesre szamithatsz

2016. aug. 3. 03:05
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
*leszoktatni, nem hazudni... egyebkent 30 vagyok, 25 evesen tettem le, 2 evvel a tervezett baba elott.
2016. aug. 3. 03:07
 14/51 anonim ***** válasza:
86%

Örülnék hogy elmondta de nem örülnék hogy cigizik és nem is értem hogy tud cigizni mikor én a szagát se bírom, én már attól is totál kiakadok ha egy szabadtéri helyen tőlem 2 méterre rágyújt valaki...

Remélném, hogy ez csak egy múló hóbort a részéről. Én is kipróbáltam 17 évesen a cigit, de nem szoktam rá mert büdös :-)

Arra azért még rákérdeznék hogy kitől kap cigit ha nincs zsebpénze sem.

2016. aug. 3. 10:00
 15/51 anonim ***** válasza:
80%

Most azt tegyük félre, hogy egészségtelen, mert egy 15 éves gyereket még ezzel nem lehet meggyőzni.

Mert tudod, attól, hogy menősködni akarsz a cigivel, még gyerek maradsz. Az a nagy különbség a cigiző és a nem cigiző 15 éves gyerek között, hogy az utóbbi okos, míg a cigiző ostoba. Ma már a cigi nem menő, inkább ciki.

Soha nem lesz tiszta szagod, tiszta kezed, konkrétan gusztustalan leszel. Milyen jó lesz, mikor valami jó csávó le akar smárolni, és a büdös szád miatt kibeszél mások háta mögött, hogy milyen igénytelen vagy. Gratulálok, tök jó a cigi!!

2016. aug. 3. 10:16
 16/51 anonim ***** válasza:
28%

ugye nem baj ha nem tartom magam ostobának azért, mert 15 évesen cigiztem?

2 főiskolával és karrierrel rendelkező, 2 gyermekes, 10 éven keresztül dohányzó anyuka, családanya.

2016. aug. 3. 10:43
 17/51 anonim ***** válasza:
Én is cigizek 12 éves korom óta, de két kezemen meg tudnám számolni, hogy 4 év dohányzás alatt hányszor vettem dohányboltban cigit. Most is a barátomat küldöm be mindig, de ha nem vennék magamnak is simán meglenne a napi cigiadagom, mert felénk, ha rágyújtasz úgy szokás, hogy előtte megkínálod a társaságod. Nekem nem tudják amúgy otthon, hogy rendszeresen dohányzom, de mondtam, hogy néha néha elfogadom, ha megkínálnak vele. Azért nem mondom azt, hogy rendszeresen, mert szerintem zsebpénzmegvonás lenne a következménye.
2016. aug. 3. 11:37
 18/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszodat :)

Igen kb mindenki cigarettázik a családban szóval így szerintem "várható" volt hogy én is elkezdem..

2016. aug. 3. 12:00
 19/51 anonim ***** válasza:
31%
nincs mit, de azért nem bátorítanálak a dohányzásra..bárcsak visszakaphatnám azt a pénzt, amit ráköltöttem 10 év alatt..egy jobb autót vehetnék belőle. és a leszokás nem egyszerű, tényleg nagyon erős elhatározás kell hozzá -főleg hogy én nem akkor raktam le mikor már jött a baba hanem tényleg jóval előtte, saját erőmből, segítség nélkül. de már vagy tízszer neki futottam mire sikerült, mert már annyira fájt a tüdőm és a torkom minden reggel...én nem terhellek ilyenekkel hogy a cigi ciki, a cigi büdös stb. büdösnek büdös, cikinek kevésbé ciki, főleg nem egy 15 éves gondolkodásával, tény hogy a legjobb hangulat mindenhol a dohányzóban van :P nincs nap hogy ne gondolnék rá, milyen volt cigizni. még 5 év cigi nélküli idő után sem. De nincs az a pénz hogy újra kezdjem, olyan baromi nehéz volt leszokni.
2016. aug. 3. 12:06
 20/51 anonim ***** válasza:
26%
Ha cigizel akkor nem fogsz pasit találni.
2016. aug. 3. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!