Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy lehetnék népszerű menő...

Hogy lehetnék népszerű menő csaj a gimibe? L/13

Figyelt kérdés
Még nem vok gimis nem ismernek a leendő az oszt.társaim.
2010. ápr. 17. 20:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

tegnap 16:02

Ne akard elhitetni velem, hogy a te osztálytársaid különbek bármelyik férfinál.

Lehet ezt mondják, de ha egy fullosan jól kinéző osztálytársa odabillegne hozzá, tenné neki a szépet és egy mozi után lesz0pná akkor elvesztené teljesen a józan ítélőképességét, az biztos. Az meg aztán pláne, hogy nem zavarná haza a csajt, ha sz0pni akar.

Lehet szépíteni, de ez gyk. a 18 év alatti fiúk (legyünk jófejek, szingli fiúk) 99,9%-ánál így történne, nem máshogy.

2010. ápr. 21. 01:01
 22/26 anonim ***** válasza:
33%
Perszeeee, ismered az ÉN osztálytársaimat, hát hogyneee...
2010. ápr. 21. 13:06
 23/26 anonim ***** válasza:
57%
Egyszerű: kur.váskodj, járj a legmenőbb, legújabb (és persze legdrágább) cuccokban, hallgas minden f.os zenét, ennyire egyszerű. Úgy fog felívelni a hírességed mint Bill Clniton libidója a fehér házban.
2010. ápr. 25. 10:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Azt kell elérned, hogy NE legyél kiközösített. ha nem vagy menő típus, megfeszülhetsz, akkor sem te leszel a menő csaj, ha meg görcsösen megpróbálsz azzá válni, nevetségessé teszed magad. higgy nekem. viselkedj normálisan, ne különcködj de ne legyél túl nagyszájú se. az arany középút a legjobb. tudod, milyen fárasztó menőnek lenni? ez is csak egy szerep, amit a "menőnek" nap mint nap el kell játszania és folyamatosan attól kell félnie, hogy kikerül ebből a szerepből. legyél természetes, kedves, vidám, közvetlen, ne folyj bele a pletykákba meg az osztályon belüli kavarásokba, ha megtudsz egy titkot, fogd be a szád, ne beszélj ki soha senkit. ennyi a titok.
2010. máj. 9. 13:29
 25/26 anonim válasza:
95%

Szia! :)

Ne görcsölj ezen, hogy hogyan legyél népszerű, mert ha nem vagy olyan "fajta" lány, akkor nem leszel népszerű, ha viszont igen, akkor jönni fog magától, csak pár dolgot kell érte tenned.

1.: Először is fontos a külsőd (baromság az h csak a belső számít..), nem kell sminkelned magad, de egy kis szempillaspirál sose árt, esetleg különleges alkalmakkor valami nagyon szolíd és szép smink. A haj is nagyon fontos, ha szép az sokmindent elárul rólad. A ruhák nem fontos h márkásak legyenek, csak ízlésesen legyenek összeválogatva.

2.: Keep smiling.! :) az emberek imádják ha mosolyogsz. rengeteg mindent elérhetsz vele.

3.: ha valaki beszól, tudd hogy a mosolygós irónia súlyos fegyver, nem is kell feltétlenül visszaszólni, csak ha valami igazán frappánsat tudsz mondani.

4.: A sport! ha valamiben igazán jó vagy, akkor azzal menőzhetsz.

5.:Mindig, minden ügyről tudjál, legyél naprakész, de NEM KELL MINDENBEN résztvenned, nem jó ha mindenbe bele is folysz.

6.: A facebook nagyon fontos a mai kamaszok életében. Ne posztold ki minden percedet, mint pl "jaaj éppen kajcsizok :$$" mert ez baromi idegesítő, viszont néha posztolj tényeg érdekes vagy vicces dolgokat.

7.: ne félj a fiúktól, nem harapnak :D velük is legyél vidám, vagy kacérkodj velük vagy csak simán dumáljatok ;)

én a legjobb fiúbarátaim nélkül nehezen képzelném el az életemet.

8.: Figyelj az IGAZI barátnőidre!! soha, smmilyen körülmények között ne hanyagold el őket, ha utazo valahova vigyél nekik apróságot, vagy szervezz meglepi-szülinapot, vedd észre ha valami bajuk van, beszélj velük amennyit csak lehet.

9.: tanulj jól, gimibe már az a menő !!

10.: menj velük délutánonkén sétálni, fagyizni, moziba.

remélem kicsit tudtam segíteni, én népszerű vagyok és a saját tapasztalataimat írtam le :)

ha szeretnél még kérdezni, írj nyugodtan privit :)

2012. máj. 12. 20:20
 26/26 anonim válasza:
39%
rugj be
2012. júl. 26. 01:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!