Szülőként, hogy reagálnátok, ha a 16 éves lányotok lefeküdt volna egy 40 felettivel?
Nem érteném, hogy egy 40 éves férfi ezt hogy tehette meg a 16 évessel. Nem haragudnék, nem balhéznék...
...csak egyszerűen nem érteném, hova tette az eszét a lassan középkorú felnőtt egy gyereklánnyal szemben.
én pont 16 voltam, volt egy 38 éves férfi, nagyon de nagyon jol nezett ki, nem mondtad volna rola azt hogy enyi idos,max 28-29. Nagyon kedveltuk egymast. Aztan egy buli utan lefekudtem vele. egyikunk sem volt reszeg, sot azon ejjel egyikunk sem ivott meg egy poharral sem.
A lenyeg az hogy szuleim kiakadtak volna ettol teljesn.De nem tudnak rola. Es nem is fogjak megtudni. Remélem.
A lányommal is lenne nagy beszélgetés: nem arra nevelem, hogy alkalmi szexre kapható legyen. Tök mindegy hány éves a pöts.
De ha azt a velem egykorú fa.szf elkapom, akkor jobb ha imádkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!