Normális ez a dolog 7. osztályban?
22:19 vagyok.
Ó, szóval mi kivételek vagyunk? xD na, azért tudunk igazán normálisak lenni, pl én színkitűnő vagyok, csak nem tom... olyan jó hülyének lenni xD
Valahogy én nem ezért járok iskolába.
Szünetbe meg iskolán kivül már mehet a hülyeség,de tanítási időben,odafigyelek,nemérdekel kihogy levelezik semmiről nem maradok le.
Tőlem lehetek stréber is,de hátha megfogok majd élni (:
Énis inkább 7 éveseknek mondanálak titeket.Öcsém
10 éves és már nem ezen jár az esze.
Van jobb témánk is mint ütni verni egymást.
Mi is mindig verjük egymást barátnőmmel.Sőt mindenki mindenkivel verekszik.xD
De valahogy engem pécééznek ki mindig, úgyhogy verve vagyok.xD Meg kergetve. De visszaütök. XD ÉS olyan jókat röhögünk magunkon.xDD
12/L (hatodikos vagyok.xD)
a haverommal mi ugyanezt csináljuk , de mi 9-kesek vagyunk ...
de annyira azért nem bunyózunk , mint ti , nálunk cs naponta 1 szer 2 szer van verekedés azis csak haveri alapon .
Még nevetsz rajta, milyen gyerekesen viselkedtek?
Lassan gimnazisták lesztek, és úgy viselkedtek mint a speciális óvodába járó gyerekek. Ide vagy oda jeles tanuló, ez nem fogja érdekelni a körülötted élő embereket. Csak egy hülye, értelmetlen, buta KISLÁNYNAK fognak nézni, nem pedig egy értelmes nagylánynak...
Gondolkozz el ezen... nem fogsz mindig ezekkel a haverokkal lenni, váltani fogsz. Azok meg merőben másak lesznek.
Én sem vagyok egy halál komoly lány, de azért ez már túlzás. Órán figyelj, szünetben meg lehet hülyéskedni, de nem elgyepálni egymást.
Ui.: Tanulj meg írni!
15/L.
kicsit durva.:D
én csaj vok,de mi is szoktunk "verekedni" az egyik legjobb brtnmmel><.általában órák után összegyűlik az osztály dumálni mi meg addig ott fetrengünk a földön és elvagyunk.:Dpersze nem igazi bunyó,hanem csak ilyen csaj verekedés.:Dmi is szoktunk órán.:Déneken,fizikán,matekon[haengednek egymásmellé ülni],törin jah meg magyaron.
igaz mostnában már nem.csak idegesítjük egymást:D:D
inkább most verekedjetek szerintem mint később:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!