Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők válaszát várom inkább,...

Szülők válaszát várom inkább, de szívesen fogadok minden véleményt. Ti meg engednétek?

Figyelt kérdés

Jövőre középsuliba megyek. És már meg van hogy hova szeretnék menni viszont anyuék azt mondták hogy semmiféle képpen nem mehetek mert messze van és nem tudnak pár pillanat alatt ott leni ha valami bajom lesz. Viszont én nagyon szerenék a Pécsi művészeti középsuliba menni. Ti megengednétek 15 éves lányotoknak hogy oda mennyen?

Dunaújváros-Pécs a távolság.

14/L

2010. ápr. 15. 18:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Anyagiakban ezt meg tudnánk oldani, de ők azt akarják hogy egészségügyire menjek!
2010. ápr. 15. 18:57
 12/17 beetlejuice válasza:
Én Zircre járok művészeti szakközépbe, és van egy Dunaújvárosi osztálytársam is. Nem értem miért ilyen szigorúak a szüleid, a kolesz teljesen biztonságos, de vannak akik albérletben laknak ott, az se rossz. És szerintem a grafikus olyan szakma amiben lehet érvényesülni. (én mondjuk díszítő-festő lettem, pedig azelőtt csak a rajzal foglalkoztam:D). És sokkal nagyobb élmény egy ilyen művészetis suliba járni, mint sima gimibe.
2010. ápr. 15. 18:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én szülő nem vagyok,de megpróbálok segíteni:D

Ha az anyagiakkal van valami probléma akkor nem tudsz ösztön díjat kérelmezni?Itt pesten van művészeti ösztön díj.20ezer havonta,de csak olyan dologra költhető aminek köze van a művészethez[papír,ceruza,festék...].Szerintem az sokat segítene.Már ha lehet ott kérni és ha megkapod.

Sajnos a barátnőmnek is elhatározták a szülei,hogy csakis ebbe és ebbe az iskolába mehet.Szerencsétlen hülyére tanulja magát,hogy annyi legyen az átlaga,hogy bejusson,de ugy tűnik,hogy nem lesz egyszerá mert a felvételni nagyon nehéz lesz.

Sok szülő nem veszi figyelembe azt,hogy a gyerek mit szeretne csinálni és mindenáron azt akarja,hogy az ő [szülő]meglátása szerinti jó iskolába menjen.:S

Ha kolesz akkor nem tudom mi a baj vele...Hétvégenként haza mennél és velük lehetnél.Hátköznap meg a barátokkal.:)szerintem beszélgess el a szüleiddel,hogy neked ez az álmod,hogy a művészetekkel foglalkozz.És az is fontos neked,hogy ne olyat csinálj majd felnőtt korodban amit nem szeretsz.:)Biztos megértik.

sok sikert!:)

2010. ápr. 15. 19:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Én nem szülő vagyok, de mepróbálok seíteni :)

A barátom 15 éves kora óta táncművészetire jár 500km-re onnan ahol lakik.

Mondd me a szüleidnek, hogy neked ez az álmod és szeretnéd, ha támogatnának. Fontos számodra, hogy olyat csinálj majd elnőtt korodban, amit szeretsz. Magyarázdd el, hogy a kolesz biztonságos. Ígérd meg, hogy nem kerülsz rossz társaságba. Az se lenne rossz, ha naponta beszélnétek, így mindig tudni fogják, hogy mi van veled.

2010. ápr. 16. 16:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt mondom ne engedj, ha te ezt akarod csinálni akkor tarts ki emellett és mondd meg hogy márpedig te csak oda akarsz menni vagy sehova máshova. Ez a te életed, neked kell eldöntened mi akarsz lenni, nem a szüleidnek.
2010. ápr. 16. 17:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem engedték, hogy oda járjak ahova szerettem volna. Kimaradtam még elsőben.
2010. ápr. 16. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem gondolkoztál pesti művészeti sulin? pl: Vörösmarty? szerintem kicsit közelebb van :S
2010. máj. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!