Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a lányotoknak?

Ti megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

A lányom a 16.szülinapján bulit szeretne szervezni. A szülinapja az iskola első hetére esik szombati napra. Az egyik (fiú)osztálytársával megbeszélték hogy kibérelnek egy helyet (a hely a fiú barátjáé), és összedobják a pénzt. Lennének ott osztálytársak, iskolatársak, zeneiskolatársak, én mindenkit ismerek (már többen nagykorúak) illetve lennének felnőttek is. A fiú anyukája és 3 testvére (18,24 és 26 évesek) illetve 2 ismerősünk akikben megbìzok, de azt mondta a lányom én ne menjek. Akiket meg akar hìvni mindenkit ismerek.

A hellyel annyi a bajom hogy kocsma (lányom azt mondta presszó de nekem ugyanaz anyaggat, bár itt van a városban. A fiút már ismerik több éve, mert majdnem minden héten ott van. Cigi, alkohol 100% hogy lesz szerintem ahogy ismerem a társaságot.

Kb. 50 meghìvott lenne.

Nagyon remélem hogy 2 hét után más lesz a terv mert ezzel 2 napja nyaggat. Én nem nagyon szeretném megengedni (főleg a kocsma, cigi, alkohol miatt) de a lányom és a fiú azt mondják hogy aki nincs meghìvva az nem mehet majd be szóval idegen emberek nem fognak bejárni.

Elhiszem hogy a lányom bulizni akar mert mindjárt 16 de nem gondoltam volna hogy "csapjunk bele a közepébe" stìlusba akarja csinálni.

Amúgy a lányommal szerencsére semmi gond nincs jó tanuló, szorgalmas, jó gyerek, rossz tulajdonsága annyi hogy akaratos.

Ti megengednétek? Én a nem felé hajlok, de a lányom ezzel nyaggat.

Vagy 2 hét múlva más lesz a terv?

2016. júl. 8. 17:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem még nem döntöttem, a nem felé hajlok. De szerintem se lesz belőle semmi, majd ha 2 hét múlva is mondja akkor elgondolkozom rajta.
2016. júl. 8. 22:44
 22/26 anonim ***** válasza:
57%
Nem irányíthatod egész életében. És a buli.nagy élmény lenne neki.
2016. júl. 8. 23:27
 23/26 anonim ***** válasza:
52%

Attól hogy kocsma nem biztos hogy iszik és attól hogy nem kocsma nem biztos hogy nem iszik, engem is rángattak már nem egy kocsmába de sosem ittam ott, ellenben házibuliban lecsúszik 1-2 vodka-narancs mert csak azt szeretem.

Ha piálni akarnak akkor mindegy hova mennek, boltból csak még olcsóbban szerzik be.

2016. júl. 10. 15:55
 24/26 anonim ***** válasza:
44%
Kocsmában nem érdemes berúgni. Kivéve ha az ember milliomos.
2016. júl. 10. 19:35
 25/26 anonim ***** válasza:

50 fo nagyon sok!

Nekem 32 szetszedte Szilveszterkor mostohaapum hazat!!!

50 tul sok!

Legyen 10-20-an, de 50-nel nem fog birni.

Szerintem olyan bulit akar, mint az MTV-s hulyesegek.

50 fovel ez sok.

10-20 meg kis baratsagos, kontrollalhato valami lenne.

2016. júl. 13. 13:02
 26/26 anonim ***** válasza:
Egy kocsmát nem fognak 50en szétszedni.
2016. júl. 13. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!