Ti megengednétek a 16 éves lányotoknak hogy az alábbi adatokat kiírja Instagramra?
Születèsnap
Lakhely (ország, város)
Iskola
Kedvenc zenék
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Nálunk nincs fent az osztálynévsor.
Budapestről van szó és nem a "legbiztonságosabb" város.
Én nagyon furcsállnám, ha a 16 éves lányom az engedélyemet kérné erre. Mint ahogy írtad, a te lányod is csak a véleményedet, nem pedig az engedélyedet kérte, szóval szerintem tökmindegy, hogy mit mondasz rá.
Nekem is van instagramom, és bár van rövid bemutatkozószövegem, a felsoroltak közül én semmit nem írtam le, nekem az már túl személyes (max. a kedvenc zenék nem, de annak a reklámozásából már kinőttem szerintem), viszont sokaknál szoktam látni ezeket, maximum nevetek egyet rajta (főleg, hogy a középsulit általában csak a 9.-esek szokták feltüntetni), de különösebben nem érdekel, nem hiszem, hogy bármi baja származhatna belőle.
Ezekben az adatokban nincs semmi veszélyes.
Annak idején az iwiw-en én is kiírtam az összes iskolát, ahová jártam. Sok ismerősöm az aktuális munkahelyét is. És természetesen városunkat is.
Telefonszámot, pontos lakcímet ne írjon ki. E-mail cím határeset, én azt se írnám ki.
Ez egy vicc. Aztán csodálkozunk, hogy ott tart a mai társadalom ahol.
1 nem kell hozzá az engedélyem. 2 megengedném. 3 nem is értem a kérdést.
Komolyan nem hallottam még olyat, hogy valaki titokban tartja, hogy Budapesten lakik.. Egyszerűen nem is értem a kérdést.
Egyébként vágod, hogy instán tagelni lehet a képeket? Ha a gyermek összes aktivitása Bpen történik, akkor szerintem az éles szemű olvasóközönsége rá fog jönni, hogy ott is lakik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!