Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan barátkozhatnék az...

Hogyan barátkozhatnék az ottaniakkal?

Figyelt kérdés

2 hetente járok hétvégére egy másik városba (nővéremhez) ,és senkit nem ismerek ott,és ha megyek,mindig csak a lakásban ülök,és ez nem jó igy:S hogyan barátkozhatnék az ottani fiatalokkal? Az úgy mégsem jó,hogy minden fiatalhoz odamegyek,és bemutatkozom:S

szerintetek???

16/L

2010. ápr. 14. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Üdv. Ha a nővéredhez jársz hétvégente akkor gondolom nagyon jóba vagytok :) Nos egyszer meg kéne kérni Hogy menjetek el egy buliba és ott megismerhetnél 1-2 sráccal/lánnyal csak az a lényeg hogy csak lazán állj a pultnál sminkeld ki magad és várd a megváltót ami biztosan lessz Mert " Jééé egy Új Lány Meg kéne ismernem :)))) " Szoval szerintem ez egy jó módszer lenne vagy pedig ki-ki figyelni ki hol lakik aki neked szimpi és mondjuk felcsengetni és nem tudom mi megy a 16 éveseknél (13/F vagyok) ha füvezik akkor hivd meg egy ganjara ez csak persze 1 példa volt de pl ha meghivod 1 kólára vagy valami vagy nem is tudom én annyira :DDDD Vagy pl kihivod bicajozni vagy ÁÁÁÁÁÁ de nem szeretem ha ilyen kómásan irkálok :) Bocsi ha értelmetlen voltam ^^ (mor for fun ) :D
2010. ápr. 14. 18:44
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Én pl úgy ismertem meg két full szimpi embert, hogy becsöngettem hozzájuk, mert túl hangos volt a zene. (Egy emelettel feljebb is lehet hallani, a folyosó túlsó végén.) Szóval teljesen spontán. Szimpik voltak, azóta is haverkodok velük. :D
2010. ápr. 14. 20:35
 3/3 legyen kaktusz válasza:
Menjetek a nővéreddel együtt bulizni ismerkedni valahova beülni nem nehéz...
2010. szept. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!