Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan barátkozhatnék meg...

Hogyan barátkozhatnék meg újra egy 4 éves kis fickóval?

Figyelt kérdés
Idén nyáron egy kedves kis családdal nyaraltam, megismertem egy 8 és egy 4 éves fiúcskát.Holnap megyek hozzájuk,de picit félek mert a kicsi még kicsi és bár nyáron imádott félek, hogy elfelejtett és ellenséges lesz. Sok gyermeket ismerek ők a mindeneim, őt is nagyon imádom szeretném ha jól kijönnék vele mint nyáron, mivel lehetne ezt gördülékenyebbé tenni? Játékok stb.? Lehet bután hangzik, de nekem fontos. Kérlek segítsetek!
2008. nov. 15. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezd meg a szuleitol hogy mit vigyel nekik ajandekba, mi az amit nagyon szeretnek (valamelyik kakao, csoki, puding, reggelire nesquik a tejcibe...), szoval ha ugyis viszel nekik valamit, akkor fontos hogy olyat amit tenyleg szeretnek (szerintem). Vagy valamilyen jatekot amire mar regota vagynak.

Aztan idezd fel neki, hogy hol voltatok egyutt, hol jatszottatok, es akkor majd tudni fogja hogy ki is vagy, emlekszik majd rad.

Szerintem ha tenyleg szereted oket, akkor erezni fogjak, mert a gyerekek ilyenek. Mindig megerzik hogy ki szereti oket!!! Ne aggodj!

2008. nov. 15. 19:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, imádja a pocakját, már készítettem neki kókuszgolyót. :)
2008. nov. 15. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!