Mesélte a barátnőm, hogy tegnap le feküdt a barátjával, és mikor a barátja be helyezte neki, akkor érezte hogy a fiúnak ondó volt a nemi szervén de nem szólt neki. Nagyon aggodóm mert a szülei nagyon szigorúak, szerintetek terhes tud így lenni?
Ha ondó lett volna a nemiszervén, aligha tudta volna meghúzni a barátnődet utána. Igen, "tud" terhes lenni így, gyorsan irány az orvos, 72 órás, menjen tutira, mert elég esélyes a terhesség.
Egyébként meg igen, aki elég nagynak érzi magát a szexhez, az menjen el szépen és vegyen egy csomag óvszert.
1. előváladékban lehet
2. ha csak nem volt száraz mint a sivatag nehezen érezhette
3. igen, lehet terhes
4. az ilyen "barátnőmmel ez meg az történt" kérdéseket senki nem veszi be, azért szokták mondani mert így nem kapják meg hogy milyen felelőtlenek, ha a "barátnőt" érdekelné, ő kérdezné meg.
#14 azt ugye tudod hogy az esemény utáni B terv és nem fogamzásgátló?
Kb annyi hormon van egy tablettában mint 3 hónapnyi fogamzásgátlóban, az áráról nem is beszélve.
#17 oké, bocsi úgy hangzott elsőre mintha azt használnád fog. gátlónak, de én értelmeztem félre.
Amúgy már egyszer válaszoltam a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!