Mostvagysoha kérdése:
Ettől lehet terhes a barátnőm? 18/f
Figyelt kérdés
Tegnap szexeltünk volna, de nekem korai magömlésem volt. Ezek után kicsit az ujjammal megdörzsöltem a még enyhén ondós péniszemet, majd pedig kb 1 percen keresztül ujjaztam még a barátnőmet. Ott a pillanatban nekem nem tűnt veszélyesnek, de visszagondolva kicsit izgulok. Sajnos ilyen téren nem vagyok otthon. Mit gondoltok ez veszélyes lehet? Ha igen, mit csináljak, mit kell tenni ilyenkor?2015. dec. 13. 21:45
2/8 A kérdező kommentje:
például nem tudom, hogy ettől (ennyitől) teherbe lehet-e esni! :(
2015. dec. 13. 21:57
3/8 anonim válasza:
Kevés az esélye, de 2 hét múlva vagy, ha nem jön meg neki csináljon tesztet.
4/8 anonim válasza:
Volt màr rà példa hogy valaki terhes lett igy , imàdkozz!!
5/8 anonim válasza:
Így kb lehetetlen, szóval én a helyedben nem reménykednék, hogy sikerült.
7/8 anonim válasza:
Az esélye megvan, de ez attól is függ, hogy a barátnőd hány nap múlva fog menstruálni, mikor volt ovulációja. Ha nem sokára, akkor nagyon minimális rá az esély.
8/8 anonim válasza:
Ha épp ovuláció volt akkor is minimális az esélye. Ha jól értem csak az ujját rakta be amin talán volt valami... Nyilván nem nulla az esélye de az csak akkor nulla ha nem nyúlnak egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!