Szülők, akiknek nem "mintagyerekük" van! Mi volt a legnagyobb őrültség, amit elkövetett a gyereked?
Áá, behaltam!! :D
Amúgy (bocs, hogy nincs benne a kérdésben) én olyan 10-18 éves korban elkövetett őrültségekre gondoltam:)
Rágógumit tettek a tanár székére, 7. osztályosok
Próbáltam nem röhögni mikor az ofője elpanaszolta :D
Én mintageyerek voltam :)
Koncertre engedtek minket, de discoba mentünk. Másnap meg áradoztunk, milyen jó volt a koncert... 2 nap múlva a helyi újságban megjelent, hogy a szélsőséges időjárás miatt nem érkezett meg a városba az előadó, elmaradt a buli... szedtük össze az utcában az jságokat és barátnőmék fürdőjében égettük el őket.
Nem tudom, hogy anyuék tudják-e. 16 voltam, 22 éve történt :o
Illetve egyszer 18 évesen a nagyfaluból elindultam a 200 km-re lévő haza. Este, utolsó buszom után. Buszt már csak félútig találtam. Nem is tudom, mit gondoltam... utána gyalogoltam, stoppoltam. Szerencsémre házig vittek :)
Nem dicsekedtem otthon vele. mondtam, hogy most ért be a buszom.
Most már, hogy van gyerekem, talán agyon is csapnám, ha ilyet csinálna. Pedig ő fiú.
Érettségi előtt 1 hónappal témazárók, felmérők időszakában testvérem gipszsínét tekertem minden reggel fel az utcán a kezemre, hogy ne kelljen dolgozatot írnom. aztán hazafelé le, be a táskába a cucc... másnap reggel megint fel.
Tanárok sajnáltak, mindenki megadta a jobb jegyet :D
Szerintem ezt sem tudták meg a zülők. Vagy ha mégis, sosem mondták.
Őrült gyerekem van, az első X-hez közeledve. Nap, mint nap csinál hülyeségeket.
Legutóbb például felkeltek a haverjaival hajnali 5-kor horgászni, közben meg tüzet gyújtottak és szalonnát sütöttek reggelire ...a szakadó esőben.
Én jelenleg is "mintagyerek" vagyok (kitűnő 1. Osztály óta, évfolyamelső, országos versenyen 4. Helyezett..stb.) De szerintem neha sokkal nagyobb hülyeségeket csinálok a barátnőimmel/barátaimmal mint mas nem "mintagyerekek" 😂
12/L
Hát nem 10 éves voltam csak 5 , mikor leugrottam az 1.emeleti teraszról a garázstetőre rabló-pandúr játszása közben :D Utálok veszíteni igen....
13 évesen volt mikor a szomszéd fűnyíróját tropára vertem. Túl hangos volt és a szomszéd mindig este 8-9 körül vagy hajnalban 7 körül gondolta a fűnyírást. én meg jól lelocsoltam slaggal , csak ki gondolta volna hogy szerelmének mechanikája zárlatos azt az meg jol kigyulladt :D
16 voltam mikor Pestről úgy mentem le Békéscsabára a barátaimmal hogy anyuék úgy tudták, hogy egy barátnőmnél leszek mert a szülei nincsenek otthon és csajos hetet tartunk. Ja... Békéscsabán.... A gond ott volt mikor anyut felhívta barátnőm anyukája hogy nem futnak e össze :D
16 éves voltam szintén és ezt a szokásomat 4 éve tartom, ha Anyuval vásárolni megyek, hogyha valamit mondanak a bemondóba műsírást tettetek hogy Ő is hallja e a hangokat :D vagy idegen emberekhez megyek hogy "De jó Anya ezer éve kerestelek!!!" Nem díjazzák hidd el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!