Mit csináljak, ha unatkozok? (LENT! )
Szóval...ugye itt a nyár és egyre többet fogok járni lovagolni,meg menhelyre önkéntesnek.
Lovagolni ma is megyek olyan 4 körül,de nagyon unatkozok ezért lassan telik az idő..mit csináljak,hogy gyorsabban teljen? :/
Mennyi idős vagy? Fiú - lány?
Ha vagy már 15-16 irány diákmunkára. keresel egy kis zsebpénzt és az idődet is hasznosan töltöd.
Ha fiatalabb akkor meg be lehet segíteni a szüleidnek. Kitakarítani, elmosogatni, füvetnyirni, gazolni ..stb
Olvass, van egy csomó jó könyv.
Én szeretem a számitógépes játékokat is - próbáld ki őket, hátha megtetszenek. pl. Life is Strange nagyon jó
Kezd el írni egy sztorit.
Hallgass zenét és képzeld el, hogy te adod a koncertet ;) :D
Én DIY videókat, blogokat szoktam nézni, és ami megtetszik, meg is csinálom :D
Most álomfogót készítek :)
Olvashatsz, ha van lehetőséged kertészkedhetsz. Én ennyi idős koromban nagyon szerettem a keresztszemes hímzést, vannak nagyon szép minták, egyszerű, csak számolni kell a szemeket. Az elkészült képeket, terítőket esetleg ajándékba is adhatod valamilyen alkalomra.
Vannak színezők felnőtteknek, vagy nagyobb gyerekeknek, szép képeket lehet azokból is csinálni.
-Iratkozz be könyvtárba. A világ legjobb dolga. Annyit és olyat olvasol, amennyit és amilyet csak akarsz.
-Vagy kirakózz. 1000 db-tól már elég időigényes, és jól néz ki majd a falon.
-Segíts anyukádnak a konyhában. (vagy ha nem enged, akkor kreatívkodj, amikor üres a konyha). Próbálj ki új recepteket.
-Írj novellákat.
-Sportolj.
Attól függ, hogy szeretsz-e írni, olvasni, alkotni, de én a helyedben kipróbálnám az FRPG-t is :)
Ha írsz privátban, szívesen küldök néhány oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!