Mennyi kiadásotok van havonta egy 13-14 éves lányra? Csak úgy kb?
Én sose vettem külön kozmetikumot . Azt használják amit mi . Olcsót veszünk , akciósat , de azért megnézem , hogy káros-e az egészségre ! Ebéd : egytálételt szoktak :pl. otthon megcsinálja (szerencsére általában )a mama vagy én(persze Én veszem meg a hozzávalókat ): grill /sült csirkeszárny , sült krumpli , rizs ,vagy pörköltösen (pici hússal ) egyéb körettel 2 személyre , erőleves /húsleves /paradicsomleves ált.ezeket. Gyümölcs mindig van (mikor mi az olcsóbb ). Mi esszük a maradékot :-(
Lehet , hogy ez van , de másképp nem megy .Valamint megnézzük , hogy hol vásárolunk !!!
Nagyon az időtől függ.
A lányom imád vásárolni,és ki is kömyörgi magának amit akar.Persze meg is érdemli az iskolai tanulmányai alapján.
Általában 50.000 simán elmegy.
Már bocsi,de én sem kapok havonta cuccokat, és nem költenek rám havi 50 ezret, pedig az én tanulmányi átlagom is jó.
(Most megyek 8.-ba, de eddig végig kitűnő,dícséretes voltam.) Nem dicsekvésképp, csak hasonlítási alapnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!