Te mit üzennél felnőtt fejjel a 12-13 éves kori önmagadnak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 18:04
11/37 anonim válasza:
Hát pedig én is azt üzenném magamnak, hogy: Tanulj! :)
12/37 anonim válasza:
Soha ne az érzelmid vezessenek senkiért ne adj fel semmit, a pénzre törekedj.
13/37 anonim válasza:
Én csak megölelném akkori elhanyagolt, magányos önmagamat, és bíztatnám, hogy így tovább, ahogy eddig, ne adja fel!
15/37 anonim válasza:
"Ne zabalj annyit a jovoben, mert igaz most nem vagy az, de kesobb igenis hizekony leszel"
"Az a fogamzasgatlo neked nem fog mukodni, irass masikat"
"Mondd meg anyudnak, hogy fejezze be az online ismerkedest"
16/37 anonim válasza:
Akarok én változtatni a régi dolgokon? Mi van, ha egy pici változtatás hatalmas különbséget eredményezne az igazi és az alternatív jelen között? Nem, inkább nem akarok változtatni. Csak azt mondanám, "Maradj ilyen, hogy én is ilyen maradhassak!" És persze tuti lepacsiznék vele, mert milyen király már saját magaddal pacsizni, úgy hogy közben nem nézel ki idiótának. :D
18/37 anonim válasza:
Hogy jobban szeresse onmagat, es ne feljen, mert okos, szeretheto kiscsaj. Valamint nagyon fontos, hogy semmi nem tart orokke, ket ev mulva nagyon rossz lesz, de tuleli, lesz meg utana ket csaladi tragedia, de azok is elmulnak, es a felnottkor igenis boldog lesz, jo munkaval, jo ferjjel, ket gyerekkel. Legyen buszke magara, jo uton halad!
19/37 anonim válasza:
Ne 5 nappal szóbeli előtt kezdd el tanulni az érettségi tételeket.
És gondold át mit hordasz az isten szerelmére te vagy a felelős a "gáz kezdő gót" korszakomért.
20/37 anonim válasza:
Semmit nem változtatnék, hiszen az összes döntésem és cselekedetem tett azzá, aki ma vagyok. Mondhatnám magamnak, hogy "Ne hízz meg 82 kilóra!" de akkor nem szerettem volna meg a futást és az egészséges étkezést a mostani súlyomhoz vezetű úton. Mondhatnám, hogy "Ne menj el német fakra mert rossz a csoport és nem tanulsz semmit!" de akkor nem ismerkedek meg ott életem szerelmével. Minden okkal történik. :) Viszont ha beszélhetnék a kicsi-énnel, azt a tanácsot adnám neki, hogy csodálatos élete lesz, csak cselekedjen mindig ahogy a szíve és az esze vezeti, töltsön sok időt a családjával és válogassa meg jól a barátait (bár ők is adtak hozzám valamit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!