Te mit üzennél felnőtt fejjel a 12-13 éves kori önmagadnak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 9. 18:04
3/37 anonim válasza:
Öld meg magad, az életed csak egyre rosszabb és rosszabb lesz tele szenvedéssel.
5/37 anonim válasza:
"Ne adj második esélyt a 'legjobb barátnődnek', mert még utána is kihasznál és oda rúg, ahol a legjobban fáj."
6/37 anonim válasza:
Ne tanulj annyit! Csak az érettségihez és felvételihez fontos tantárgyakkal foglalkozz!
Ne közgazdaságtant tanulj, hanem vagy váltsd valóra a nagy álmod és menj orvosira vagy menj mérnöknek! Az eszed mindkettőhöz megvan, de a közgázzal elvesztegeted a lehetőségeidet!
10/37 anonim válasza:
Semmit.
Mindent csináljon úgy,ahogy akar.Ha az akkori énem máshogy kezdi el élni az életét,akkor én se lennék az,aki vagyok.Én is elkövettem sok hibát,de mindennek meg volt a célja.
Változtatni meg már csak akkor lesz késő,amikor a földet dobják rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!