Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A szülő azért veszi meg az...

A szülő azért veszi meg az drága iphone-t mert neki is olyan van?

Figyelt kérdés

2016. jún. 6. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
nem, hogy menő legyen a gyereke
2016. jún. 6. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Azért veszi meg mert A hülye, B márkab*zi, C A+B
2016. jún. 6. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Azért veszi, hogy a gyereke ne hisztizzen. Meg azért, mert szegény nem tudja, hogy ez a gyereke elmagányosításának az első lépése. Vagyis a második, mert az első a számítógép volt.
2016. jún. 6. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom, miért kell mindig az iPhone felhasználókat szidni, mikor pl a Samsung Galaxy S6/S7 is rohadt drága telefonok, de azokra valamiért efféle megjegyzéseket még sosem hallottam.

Amúgy meg nyilván azért, mert megtehetik. Miért fáj ez neked? Nekem is iPhone 6s, ha tudnám, hogy ez a szüleimnek olyan óriási kiadás lett volna, akkor sosem kérem.

2016. jún. 6. 21:40
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom azért veszi meg szívesebben a gyereknek, mert ismeri és tudja, hogy jól összerakott szerkentyű. Lehet vitatkozni az Apple árai ellen azzal érvelve, hogy kicsi a hardver, viszont a szoftver és az új technológia az, amit megfizetünk. Nem fogja beadni az unalmast, belassulni pár év múlva.

Egyébként igen, egy Samsung Galaxy S7 vagy egy Sony Z5 is kerül ennyibe, azt mégsem szidják annyian, pedig nekem több a kivetnivaló bennük.

Megjegyzem, nem iPhone felhasználó vagyok, csak nem sajnálom azoktól, akik megengedheti ksé megengedik maguknak. (Tény, hogy sok mindenre lehetne költeni ennyi pénzt, stb.)

2016. jún. 6. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Inkább azért mert a gyerek nem ért hozzá és azt hiszi h jo telefon
2016. jún. 6. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Nem azzal van a baj,hogy valakinek van( nekem személy szerint nem kéne) ezért nem irigylem.Felnőtt ember vegye magának ha akarja.de már az általános iskolások is azzal futkoznak és lenézik sajnos azt akinek nincs ilyen.És lehet bármit mondani ez a magyar igazság megveszik mert a gyerek azt AKARJA,és igenis megy a nagyzás ,hogy hahóóó nézzed mi eztis megtehetjük.holott nemtudom elképzelni,egy gyereknek mihez kellhet egy iphone.azon kivül,hogy menő vele...
2016. jún. 7. 06:50
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Köszönöm a lepontozást.

Szerintem aónevelés kérdése, attól nem lesz bunkó az ember gyereke, hogy egy drága telefont nyomnak a kezébe (persze én se gondolom, hogy 14 év alattinak való ilyesmi). A nevelés, kommunikáció, szeretet. Attól, hogy valakinek emgveszik az iPhone-t a szülei, még nem jelenti azt, hogy elkényeztetett. Lehet a szülinapi és a ballagási pénze van benne. :)

2016. jún. 7. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Énis le lettem pontozva.De nem érdekel,itt elvileg az emberek véleményére kiváncsiak...de ha nem egyezik akkor nesze neked mehet a lepontozás.Miért nem lehet elfogadni,hogy mások a vélemények...Én a saját tapasztalatomat irtam le a környékről,nem hiszem 0 pont mert leirom a véleményem,tapasztalatom.ez olyan mint mikor valakit lepontozok mert nem szeretem az eper fagyit neki meg az a kedvence....Nemkell kérdést feltenni,vagy ha válaszadó pontoz nézzen át az ellenkező véleményen.Igaz itt könnyü lepontozni,az életben ugysem ilyen egyszerű
2016. jún. 8. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!