Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lány vízipipázna. Ti...

16 éves lány vízipipázna. Ti engednétek? Ha igen miért? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 18:27
1 2
 11/19 anonim válasza:

Sajnos az emberek kitalálták a vizipipával kapcsolatban, hogy egészséges, és az emberekre jellemző módon nem engednek az első gondolatuktól. Sajnos mindenki csőlátású, ez egy emberi tulajdonság.

VP előnyei cigihez képest:

- hideg füstöt szívsz be, nem okoz szájrákot!

- látszólag megtisztítja a víz a füstöt,

- nincs papír, így nincs kátrány a füstben

VP hátránya a cigihez képest:

- nagyokat slukkolsz, tehát sokkal több füstöt szívsz le

- hideg füstöt szívsz, tehát nem is rossz érzés, nem köhögsz tőle, ez becsapós.

- nem szűri meg a víz a füstöt, hisz a füst buborékokban halad és a buboréknak csak a széle érintkezik a vízzel a füst 90%-a tisztítás nélkül jut ki a szádba.

- társaságban nem óránként egy cigit szívsz el, hanem órákon át szívod ezt a vackot.

- nem is beszélve a körbeadogatott VP által körbehurcolt bacikról.

Azzal szokták a fiatalok bizonyítani, hogy milyen tiszta a füst, hogy cigifiltert raknak a pipa szájába, és nézzd, milyen tiszta maradt. Naná, hisz hideg füst megy át rajta! Nem aktiválja a füstszűrőt! Áthalad rajta minden káros dolog az aktív szűrőn, mivel nem aktiválja azt, pl aktív szén, stb.

Divatból ne tedd tönkre a testedet!

Köszönöm a figyelmet!

2010. ápr. 17. 09:00
 12/19 anonim válasza:
engem szüleim sosem tiltottak semmitől, és ennek eredménye, hogy nem iszok, nem cigizek, nem drogozok... ha tiltanak valamit akkor azért is kipróbálja az ember. amúgy a vízipipa nem olyan mint a cigi, elmennek vízipipázni egy héten egyszer, cigizni meg az emberek elszívnak 20 szálat egy nap... a kettő összehasonlíthatatlan
2010. ápr. 17. 13:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy haverom mesélte, hogy egy közös ismerősünk naponta pipázik. Én mondtam,hogyha jól esik neki, akkor csinálja. A haverom felvilágosított róla,hogy kb.10 év múlva bele fog halni, ha igy folytatja, mert a tüdeje tele lesz vízzel. ...
2010. ápr. 18. 11:16
 14/19 anonim ***** válasza:

Ez a sok comment mind mind csak találgatás...

Laborvizsgálattal még egyet sem igazoltak.

2010. ápr. 18. 13:19
 15/19 anonim válasza:
Nekem 20 éves a fiam, nem kérdezte, nem tartom helyesnek, a barátnője anyja azt mondta, hogy nincs benne kivetni való. Egy biztos a viselkedése egészen megváltozott azóta, lezserebb lett, a sportot melyet ő választot sem csinálja normálisan, néha remeg a keze, sokat ideges, állandóan megfázik, náthás stb. Szerintem ahoz, hogy társaságban feloldódjon nem kell póteszközökhöz nyúlni. Beszélni kell róla, de tiltani nem lehet. Reménykegyjünk, hogy megjön az esze a mai fiataloknak.
2010. ápr. 19. 09:26
 16/19 anonim válasza:
Inkább vízipipázzon mint dohányozzon. Nyilván mind a kettő ártalmas, de a cigiben sem a dohánytól halhatsz meg, hanem a nikotintól és az üveggyapotos füstszűrőtől... A vízipipába ez nincs csak a dohány, ami igen jó ízekben kapható. Egyszer mindenképpen érdekes kipróbálni, ha másért nem is a fizikájáért érdemes.
2010. ápr. 19. 17:19
 17/19 anonim válasza:

Nincs benne semmi rossz, de szerintem tök értelmetlen show az egész...

"Társaságban jó, ellazít, látványos..." Simán egy hülyeség, mert megveszed, nem olyan olcsó ráadásul, és akkor menőznek, hogy füstölnek és de jó nekik, mert nem káros. Társaságban meg lehet mást is csinálni ezen kívül.

Bocs emberek, de nem szeretem a vizipiát, sem azt, aki rajong érte, mert ugyanolyan felesleges rongyrázás, mint a cigi, csak tényleg nem olyan káros. Állítólag.

Ha meg zsarolja vele az anyját, akkor szankciók kellenének vagy valami, mert azért az gáz, ha egy kiscsaj így képes a szüleit befolyásolni.

2010. ápr. 20. 19:33
 18/19 anonim válasza:

Nem káros? Itt egy megbízható oldal.Ide nem írhatnak hülyeségeket: [link]

a lap alján van pár szó a vizipipáról.

2010. máj. 24. 18:23
 19/19 Aubrey* ***** válasza:
IGEN!!!
2010. júl. 27. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!