16 éves lány vízipipázna. Ti engednétek? Ha igen miért? Mi a véleményetek róla?
Az,hogy tök értelmetlen.
Mi az értelme?Az ,hogy beszívsz valamit és utána kiszivod,csinálsz fotokat és menözől vele??..
Szerintem hülyeség.bár a ciginél még mindig jobb.
16/L
Első válaszoló vagyok:
Hát igazából ha tiltják akkor úgyis megfogja csinálni még azért is csak haudozva,talán kompromiszum kötés??
Lehet ha megcsinálja ezt.Vagy valami hasonló nem jön be a lánynál??Vagy a jegyeivel kapcsolatos dolgok.
Ártalmasabb mint a cigi.
Sztem azt kéne csinálni hogy először a legerősebb dohány rakni a pipába.
Elmegy tőle a kedve ;)
19:27
Látszik hogy még életedben nem volt dolgod vízipipával. Nem tudom mit okoskodsz. Károsabb mint a cigi? Ezt még egyetlen vizsgálat sem bizonyította, csak találgatások vannak rá. Legerősebb dohány?! Vízipipánál nincsenek dohányerősségek mindegyik ugyan olyan csak az ízesítésük más.
De hogy a kérdésre adjak választ:
16/F vagyok kb 13 évesen próbáltuk ki. Akkor olyan heti szinten csináltuk, hetente egyszer össze jöttünk egyet pippantani. Társaságban hangulatos tud lenni. Mostanra már nagyon ritkán pipázok csak, egyszerűen meguntam...
Nálunk ez nem volt kérdés, vagyis én nem kérdeztem meg, hogy vizipipázhatok .. De nekem tudják a szüleim, hogy haverokkal szoktunk de nem szólnak érte..:)
17/L
Anyukám is ki akarta próbálni :) :D Csak sajnos nem az én pipám :D Semmi gáz nem volt, nem tiltották soha :D
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!