Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 éves lány vízipipázna. Ti...

16 éves lány vízipipázna. Ti engednétek? Ha igen miért? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%

Az,hogy tök értelmetlen.

Mi az értelme?Az ,hogy beszívsz valamit és utána kiszivod,csinálsz fotokat és menözől vele??..

Szerintem hülyeség.bár a ciginél még mindig jobb.

16/L

2010. ápr. 11. 18:50
 2/19 A kérdező kommentje:
Unokahugomról van szó. Zsarolás szerűen rá akarja venni az anyját hogy engedje neki. Amúgy köszönöm a válaszodat.
2010. ápr. 11. 18:58
 3/19 anonim ***** válasza:
71%

Első válaszoló vagyok:

Hát igazából ha tiltják akkor úgyis megfogja csinálni még azért is csak haudozva,talán kompromiszum kötés??

Lehet ha megcsinálja ezt.Vagy valami hasonló nem jön be a lánynál??Vagy a jegyeivel kapcsolatos dolgok.

2010. ápr. 11. 19:00
 4/19 anonim ***** válasza:
16%

Ártalmasabb mint a cigi.

Sztem azt kéne csinálni hogy először a legerősebb dohány rakni a pipába.

Elmegy tőle a kedve ;)

2010. ápr. 11. 19:27
 5/19 anonim ***** válasza:
62%

19:27

Látszik hogy még életedben nem volt dolgod vízipipával. Nem tudom mit okoskodsz. Károsabb mint a cigi? Ezt még egyetlen vizsgálat sem bizonyította, csak találgatások vannak rá. Legerősebb dohány?! Vízipipánál nincsenek dohányerősségek mindegyik ugyan olyan csak az ízesítésük más.

De hogy a kérdésre adjak választ:

16/F vagyok kb 13 évesen próbáltuk ki. Akkor olyan heti szinten csináltuk, hetente egyszer össze jöttünk egyet pippantani. Társaságban hangulatos tud lenni. Mostanra már nagyon ritkán pipázok csak, egyszerűen meguntam...

2010. ápr. 11. 20:24
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Mi a jó vp-ben?. Az, hogy megnyugtat. Ellazít. Társaságban meg tényleg nagyon jó. Jobban összemelegedett, jó barátságban lévők között meg el is tudod igy modani könnyen a problémáidat. Szívsz egyet, és neki kezdesz a beszédnek. Szerintem a pipa jó dolog, de ezt ízlés szerint döntik el.
2010. ápr. 11. 22:19
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Figyu, ha tiltod, ha nem , kipróbálja úgyis.A cigit is kipróbálták sokan, én is köztük, de megtudtam,hogy nekem nem kell :D Még nem vp-ztem, de ha mondanák,hogy na kipróbálod?nem mondanák még egyszer :D
2010. ápr. 11. 22:37
 8/19 anonim ***** válasza:

Nálunk ez nem volt kérdés, vagyis én nem kérdeztem meg, hogy vizipipázhatok .. De nekem tudják a szüleim, hogy haverokkal szoktunk de nem szólnak érte..:)

17/L

2010. ápr. 12. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:

Anyukám is ki akarta próbálni :) :D Csak sajnos nem az én pipám :D Semmi gáz nem volt, nem tiltották soha :D

17L

2010. ápr. 13. 17:53
 10/19 anonim ***** válasza:
simán..most ez a divat..bár énse értem mi értelme nekem is majdnem az összes barátom vizipipázik..nincs benne semmi rossz...
2010. ápr. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!