17-évesen baj ha többre vágyok?
Figyelt kérdés
Én nem mehetek el sehová sem hétvégenként,és ha suli uátn nem érek legfeljebb haza 3órára,anyám hív hogy hol vagyok.általában 13:30kor,vagy 11:30 van mikor 14:15 kor végzek és egyböl haza kéne mennem.Nem mehetek buliba,nem vehetek egyedül ruhát,cipőt,bele szol anyám az öltözködésembe,nem rendezhetem be magamnak a szobát,és meg csinálom a házi munkákat,akkor sem mehetek barátokkal.9-ik osztályba járok és volt hogy be kisért teljesen az iskolába,mert cigiztem,és szolt az osztájtársaimnak is hogy ne adjanak nekem.Azóta ugyanugy cigizek satöbbi az igazgatonö is monta hogy hiába kisérget.Van 1 barátom ugyananyi idős mint én őt pedig titokban kell tartanom a családom elött.Sokan felnöttek és barátaim is monták már hogy ez igy nem jó.Szeretnék ennél jobban önnáló lenni mert így nem tudok majd késöbb a saját talpamn megállni ha mindig ott van anyám melletem,ha mindenbe segit,megértem hogy félt meg minden,de Ő viszont nem érti meg az én hejzetem,és naggyon rossz.Sokszor kiálltam magamért,és meg montam a véleményemet,de ugyérzem minél tovább fogva tartanak minél többre vágyok.Nem is zseretnék már velük élni.2010. ápr. 10. 13:32
1/8 anonim válasza:
hogy hogy 17 évesen 9.-be jársz?
2/8 anonim válasza:
Nem ismerem az előzményeket. De a helyesírási hibáid és, hogy 17 évesen 9.-es vagy lehettek gondok Veled.
Megértem Anyukád, hogy nem bízik benned, hisz megkért hogy ne cigizz, Te a tudta nélkül folytatod.
Miket csinálnál még ha hagyná?
Szerintem bizonyíts, hogy nyugodtan elmerjen engedni.
3/8 A kérdező kommentje:
AZÉRT VOK 9-ES MIVEL VISSZARAKATTAK 3-BOL 2.-BA MATEK MIATT MIVEL DISZES VOK. Nem volt velem probléma,Felnöttek is monták hogy szigoru!
2010. ápr. 10. 14:07
4/8 anonim válasza:
Nem baj,ha többre vágysz,de azért tudd,hogy anyud bizalmát nem szép,ha eljátszod.Ő az az ember,aki felnevelt,kaját csinált neked,mosott rád,meg a többi.Szóval becsüld meg anyádat.És BIZONYÍTS NEKI!!!Akkor többet fog megengedni.
5/8 anonim válasza:
ha 3.ból visszakerültél egyel akkor az 10. vagyis 2. és akkor nem 9.es lennél hanem 10.es
6/8 A kérdező kommentje:
Igen 10. lennék de nem erröl van szó...
2010. ápr. 16. 18:16
7/8 A kérdező kommentje:
Igen mindig a bizalomról szólt minden,de a családi viszonyok miatt a bizalom teljesen másról szól.Sok szülő neveléséről hallotam és senkisem vesszi ennyire de komojan az ojan úgymond tinédzseri bolodságokat mint a szüleim.Itthon meg csinálom a mit kérnek,de magamtól is megcsinálom ha egyedül vagyok itthon,próbálok felnőni és valamenyire me gtudom érteni a szüleimet,de viszont Ők valahogy nem tudnak.
2010. ápr. 16. 18:21
8/8 anonim válasza:
Szornyu a helyesirasod!!Es ne cigizz!!Karos!!!
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!