15 évesen rock, metál koncert, ivás, pasinál ott alvás csak szerintem nincs rendben?
Ki tetszett a néni felejteni a fogamzásgátló tablettát.
Ha már a pasinál alszik, nyilván nem malmoznak.
És a rockos pasikra jellemző a fűvel-fával. szóval ha a lánya szoptatásos időszakban van nem árt felhívni a figyelmét a hpv, herpesz és társaira.
15 évesen nem baj, ha olyan baráti körrel megy, akikben megbízol, vagy pl én apám haverjaival mentem, akik jófejek és figyeltek, meg megkínáltak sörrel.
Rock, metál önmagában nem mond sokat, érdemes lenne a számaikat hallganti, és lyricseket olvasni, hogy mégis milyen üzenetet közvetítenek.
Pasinál alvással nem értek egyet, és ezért nyugodtan le lehet most pontozni :)
Ivás is mértékkel elmegy, amíg pl koncerten nem hányásig issza magát, hanem csak egy alap hangulat miatt, de ez már nagyon személyfüggő, hogy ki az aki tudja mi a mérték, bennem pl anyám nem bízott meg ezügyben, pedig én rohadtul szolid voltam etéren, ebben a korban... Ez olyan amit úgysem tudsz tiltani, esetleg elmondani a véleményedet kultúráltan, hogy létezik egy mérték.
Nekem egyébként rossz tapasztalatom van azzal, ha egy lány a metál és az ivás meg a pasizás felé fordul ebben a korban. Sok metálos lányt ismertem/ismerek, ha ez a tipikus sátánista hörgős erőszakos baromság, akkor ez szerintem ebben a korban eléggé demotiváló tény....
Egyik barátnőm ilyen volt ennyi idősen, de ettől függetlenül egy tök szolid, normális jó tanuló lány.
Igen, jártunk koncertekre, cigiztünk, iszogattunk. Próbálgattuk a határainkat. Neki volt pasija is, de már együtt voltak több hónapja amikor először lefeküdtek, és vagy egy éve amikor ott is aludt a lány.
Ez az életmód hétvégente szerintem nem feltétlenül jelenti hogy rossz ember lesz belőle. Ige, elcsúszhat az úton, de az megeshet egy "jobb" kamasszal is. Sőt gyakrabban is esik meg, mert úgy érzik nem éltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!