Ti elengednétek vonattal Pestre ruhát vásárolni a 12 éves lányotokat a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Pesttől 10 km-re lakunk, vonattal mennének be, eltöltenének pár órát ott, és jönnének haza.2016. máj. 6. 17:35
12/30 anonim válasza:
Igen. 10 kilométert irsz, ha gond van, tíz perc alatt ott vagy, de mégis mu bajuk lenne?
Hatalmas kaland lehet ez nekik, és nagy bizalmat adhat neki.
18/30 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, volt-e már a lányod Pesten, mennyire ismeri a várost, és a vonatállomástól mennyire messze vásárolgatnak. Csak mert ha pl. megérkezik a Nyugatiba, bemegy a Westendbe 3 órára a barátnőjével, vesz magának néhány ruhát, előre megbeszélt maximális összegig, majd felülnek a vonatra, abból szerintem nem lesz semmi baja.
19/30 anonim válasza:
Te ismered a lányodat, tudod mennyire önálló, mennyire tud tájékozódni. Nem bulizni menne, hanem egy csajos vásárolgatásra. Én messzebbre jártam suliba minden nap busszal.
20/30 anonim válasza:
Egyedül kizárt. Max úgy, hogy együtt bemegyünk, és az adott plázában különválunk, ők shoppingolnak, én kávézok, olvasok, aztán együtt hazamegyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!