Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányommal van a baj?

A lányommal van a baj?

Figyelt kérdés
15 éves lányom van.Érettebb külsőleg és belsőre is a korosztályánál.Nagyon zárkózott lett év elején,mert nem fogadták be az osztályban.Nincsenek barátai,barátnői az osztályban,mert nem találja velük a közös hangot.Elég konkrét jövőképe van.Jogi vagy gazdasági egyetem.Fiúk terén viszont a korosztályában nem tetszik neki senki és ő se tetszik nekik.Azt mondja,hogy teljesen egyformák és semmi egyediség nincs bennük.Viszont az idősebb fiúk tetszenek neki és ő is tetszik az idősebbeknek.De az osztálytársai (lányok) mondták,hogy ez nem normális és,hogy biztos csak szexet akar vagy pedofil.A lányommal lehet a baj,hogy nem fogadják el a lányok?Se nem tetszik a korosztályában levő fiúknak?
2016. ápr. 23. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

En sem foglalkoztam soha a velem egyidos fiukkal... a mostani paromat mar 14 evesen ismertem volt is koztunk tobbszor kapcsolat.. a tobbi baratom is mind idosebb volt.. 5-10 ev korkulonbseg kb..

En most vagyok 21 parom 29.. elso babankat varjuk 12 hetes vagyok.. :)

Az osztalytarsaimmal mindig kijottem de az igazi barataim mar nem voltak iskolasok..

Ne aggodj miatta.. csak ertelmesebb lehet mint a vele egykoruak :)

2016. ápr. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!