Normális ha a kamasz lányom így látja a világot?
Figyelt kérdés
Az apja kiskorában itt hagyta a családot,illetve egy fiúban is hatalmasat csalódott,nagyon csúnyán bánt a lányommal..
De ezt nem gondoltam volna hogy a lányom így érez
Ma azt mondta hogy soha nem akar férjhez menni,csak majd ahogy ő fogalmazott "megcsináltatja magát egy férfivel aki majd fizet neki gyerektartást",és ő szépen fog dolgozni és kettesben fog élni a gyerekével
Merthogy semmi értelme összeházasodni,mert úgyis megutálják egymást..
Normális ha egy 14 éves lány így gondolkodik?
2016. ápr. 21. 20:05
11/13 anonim válasza:
Hát, mifelénk erre a hozzáállásra mondják hogy "végletekbemenően primitív". Modern felfogású liberális vagyok, az házasodik és az nem aki akar ha tőlem függ, de a lányod leginkább a Hímgyűlölö Középkorú Elkeseredett Szexhiányosok Klubjába illene bele.
12/13 anonim válasza:
Tina, itt egy kislányról van szó. Nem illik semmilyen klubba, még gyerek. Majd felnő és megváltozik a véleménye. Én egy embert se ismerek, aki ugyanúgy gondolkodna felnőttként, mint 14 éves gyerekként.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Minket is itt hagyott kiskoromban az apám, de nekem meg sem fordult ez a fejemben- sőt, pont az ellenkezője, mert hogy én apa nélkül nőttem fel, és bár minden tiszteletem édesanyámé, aki tényleg mindent meg tudott adni nekünk, és nem szenvedtünk semmiben sem hiányt, de az utóbbi években elkezdtem érezni azt, hogy jó lenne egy apa, és nem akarom, hogy a gyerekem is érezze ezt valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!